Uusimmat

Deadpool 2 tehdään tutulla porukalla – fanien suosikkimutantti mukana

15.04.2016 07:56 Tatu Junni

Elokuvavuoden suurimpiin yllättäjiin lukeutuva Deadpool saa jatko-osan. Asia on toki ollut tiedossa jo pitkään, mutta nyt 20th Century Fox on virallisesti vahvistanut asian CinemaCon-tapahtumassa, uutisoi Coming Soon -sivusto.

Ja mikä parasta:

Deadpool tehdään täsmälleen samalla porukalla kuin ensimmäinenkin. Ryan Reynolds siis jatkaa Wade Wilsonin roolissa ja Tim Miller ohjaajana. Paul Wernick ja Rhett Reese ahertavat jo käsikirjoituksen parissa.

Jatko-osan sisällöstä ei tiedetä vielä muuta kuin se, että Ryhmä-X-sarjakuvista tuttu Cable-mutantti on mukana tarinassa. Myös Deadpool 2:n julkaisupäivä on yhä mysteeri, joskin todennäköisesti elokuva ilmestyy joko vuoden 2017 syksyllä tai vuoden 2018 alkupuolella.

Deadpoolin blu-ray ja dvd ilmestyvät suomalaisputiikkeihin juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat