Uusimmat

Deadpool-ohjaaja kritisoi omaa elokuvaansa: ”Jatko-osassa oltava parempi pahis”

19.04.2016 08:44 Tatu Junni

Supersankarikomedia Deadpool on kerännyt reippaasti kehuja, mutta ohjaaja Tim Miller ei kuitenkaan ole tyytyväinen elokuvaansa.

Collider-sivuston haastattelussa Tim Miller raippasi Deadpoolia seuraavasti:

”Deadpoolia katsoessa en kuvittele, että onpas tämä täydellinen elokuva. Sen sijaan ajattelen, että siinä on niin paljon juttuja, jotka voisin tehdä paremmin”.

Ohjaajan kannalta onkin hienoa, että 20th Century Fox on jo kiinnittänyt hänet tekemään jatko-osan.

”En halua lähteä tekemään Deadpool 2:a tyhmällä asenteella, kuten ’jatko-osan pitää olla tuplasti isompi tai ihmiset pitkästyvät’ tai ’pahiksia pitää olla kolme kertaa enemmän'”, Miller visioi.

Ohjaajan mukaan ensimmäinen Deadpool tuntuu hänestä pieneltä elokuvalta, liiankin pieneltä:

”Mielestäni en onnistunut luomaan kuvaa siitä, että se sijoittuu isoon maailmaan. Se tuntuu pieneltä indie-leffalta ja ja osa siitä toimii, mutta olisin voinut rakentaa maailmaa hieman paremmin”.

Tim Millerin mukaan Deadpoolin jatko-osa voisi parantaa edeltäjästään myös perustelemalla pahiksen motiivit paremmin. Nyt Ed Skreinin Ajax oli pahis ihan vain koska hän oli pahis.

Aiheesta voi lukea lisää täältä:

Exclusive: ‘Deadpool 2’ Director Tim Miller Talks Cable Casting, Improvements, and R-Rated ‘X-Force’

Deadpool julkaistaan dvd:llä ja blu-raylla 27. kesäkuuta.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat