Uusimmat

Deadpoolille oletettua isompi rooli Hugh Jackmanin Wolverine-elokuvassa?

23.01.2009 09:26 Muropaketin toimitus

Karvaisesta kanukkimutantista kertova X-Men Origins: Wolverine saa ensi-iltansa vapun tienoilla, mutta elokuvaa työstetään edelleen täyttä häkää. Itseasiassa Wolverinen sooloelokuvalle järjestettiin tammikuussa vielä lisäkuvauksia, mikä sai Wolverine-fanit hermostumaan.

Kukaan ei nimittäin oikein tiedä, järjestettiinkö lisäkuvaukset ohjaaja Gavin Hoodin vai elokuvan tuottavan Fox Studiosin toiveesta. Wolverine-elokuvan kuvauksista on jo aikaisemmin kantautunut huhuja, joiden mukaan studiopamput eivät ole antaneet ohjaaja Hoodille järin vapaita käsiä, mikä on luonnollisesti kiristänyt ilmapiiriä.

Oli lisäkuvausten syy mikä tahansa, IESB-verkkosivuston mukaan ainakin Deadpool-mutantin faneilla on syytä riemuun. Tämä suupalttipalkkasoturi on nimittäin mukana Wolverine-elokuvassa (kuten jo aikaisemmin uutisoimme), mutta IESB:n mukaan vielä suuremmassa roolissa kuin aluksi oletettiin. Liki kaikki tammikuussa kuvatut kohtaukset olivat Hugh Jackmanin Wolverinen ja Ryan Reynoldin Deadpoolin yhteisiä.

Wolverinen ensi-ilta on Suomessa 30.4.2009.

Deadpoolista lisäinformaatiota hahmon Wikipedia-sivulla.

 

Muropaketin uusimmat