Uusimmat

Disney julkaisi vihdoin maistiaisen Star Wars -elokuvasta Rogue One

07.04.2016 07:09 Tatu Junni

Seuraava Star Wars -elokuva ei ole Episode VIII, vaan Rogue One: A Star Wars Story, joka saapuu elokuvateattereihin jo ensi joulukuussa.

Kuolontähden suunnitelmien varastamisesta kertova eli toisin sanoen aikaan ennen ensimmäistä Star Wars -elokuvaa sijoittuva Rogue One on melkoisen mystinen tapaus. Elokuvasta ei tiedetä vielä juuri muuta kuin premissi ja tekijätiimi.

Pääosia Gareth Edwardsin (Monsters, Godzilla) ohjaamassa elokuvassa esittävät Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk ja Riz Ahmed.

Rogue One: A Star Wars Storyn ensimmäinen traileri ilmestyy jo tällä viikolla. Ensimmäinen videomaistiainen paljastaa elokuvasta vain yhden kohtauksen ja jonkin verran tutulta kuulostavaa äänimattoa. Jo ne saavat varmasti Star Wars -fanien sukat pyörimään jaloissa.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat