Uusimmat

Disney+:n tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat toukokuussa 2024

Kuva: Disney+

30.04.2024 12:00 Muropaketin toimitus

Toukokuussa 2024 Disney+:n uutuuksia ovat muun muassa Star Wars: Tales Of The Empire -sarja, Doctor Whon uusi kausi ja Welcome To Wrexhamin kolmas kausi.

Toukokuun uudet sarjat ja tuotantokaudet Disney+:ssa:

Shardlake – 1. toukokuuta

Vuosi on 1536. Asianajaja Matthew Shardlaken (Arthur Hughes) elämä kääntyy päälaelleen, kun Thomas Cromwell (Sean Bean) lähettää hänet tutkimaan epäilyttävää kuolemantapausta syrjäiseen Scarnsean luostariin. Luostarissa vallitseva petollisuus ja korruptio tulee ilmi, kun selviää, ettei murha ollut ensimmäinen. Shardlake joutuu valheiden verkkoon, joka uhkaa sekä hänen kunniallisuuttaan että henkeään. Murhamysteeri perustuu C.J. Sansomin kansainvälisesti menestyneisiin Tudorien aikaan sijoittuviin romaaneihin.

Kaikki jaksot katsottavissa 1. toukokuuta.

Welcome To Wrexham, kausi 3 – 3. toukokuuta alkaen

Vuonna 2020 Rob McElhenney ja Ryan Reynolds ostivat yhdessä Wrexham Football Club -joukkueen toiveenaan luoda altavastaajatarina, jota koko maailma voisi kannustaa. Viidentoista tuskallisen kauden jälkeen joukkue on viimein taistellut tiensä takaisin Englannin liigaan. Voiko Wrexham AFC vastata uusiin haasteisiin ja nousta jälleen?

Sarja alkaa kahden ensimmäisen jakson voimin 3. toukokuuta.

Star Wars: Tales Of The Empire – 4. toukokuuta

Star Wars: Tales of the Empire on kuuden jakson mittainen matka pelkoa herättävään Galaktiseen Imperiumiin kahden eriävillä poluilla kulkevan soturin näkökulmasta. Menetettyään kaiken, nuori Morgan Elsbeth suunnistaa laajentuvan imperiumin maailmassa kohti koston tietä, kun taas entinen Jedi-ritari Barriss Offee tekee kaikkensa selvitäkseen nopeasti muuttuvassa galaksissa. Kaksikon tekemät valinnat määrittelevät heidän kohtalonsa.

Kaikki jaksot katsottavissa 4. toukokuuta.

Abbott Elementary, kausi 3, osa 1 – 8. toukokuuta

Työpaikkakomedia joukosta omistautuneita, intohimoisia opettajia – ja rehtorista, jolla on taipumus tulkita kaikki omalla tavallaan – heidän luoviessaan Philadelphian julkisessa koulujärjestelmässä. Todennäköisyydet ovat heitä vastaan, mutta he haluavat auttaa oppilaitaan menestymään elämässä. Ja vaikka nämä uskomattomat kansan palvelijat ovatkin alivoimaisia ja alirahoitettuja, he pitävät työstään – joskaan eivät koulupiirin vähemmän kuin loistavasta asenteesta lasten kouluttamista kohtaan.

Kuusi uutta jaksoa katsottavissa 8. toukokuuta.

Doctor Who, kausi 1 – 11. toukokuuta alkaen

Doctor Who -sarjan uuden tulemisen (sarjan luoja Russell T. Davies on kertonut haluavansa kutsua nyt alkavaa kautta ensimmäiseksi) ensimmäisellä kaudella 15. Tohtori (Ncuti Gatwa) ja hänen kumppaninsa Ruby Sunday (Millie Gibson) matkustavat läpi ajan ja avaruuden – Englannin Sijaishallitsijoiden ajalta aina sodan runtelemiin tulevaisuuden maailmoihin saakka. Puhelinkoppia muistuttavalla ja ajassa matkustavalla Tardis-aluksella seikkaillessaan he kohtaavat uskomattomia ystäviä ja vaarallisia vihollisia, kuten karmaisevan mörön sekä Tohtorin voimakkaimman vastustajan tähän mennessä.

Sarja alkaa kolmen ensimmäisen jakson voimin 11. toukokuuta.

The Kardashians, kausi 5 – 23. toukokuuta alkaen

Juuri kun luulit, ettei elämä voi vauhdikkaampaa Kardashian Jenner -perheessä, he pistävät sen ylikierroksille. Valkokankailta vauvahurmioon – perhe jatkaa odotusten uhmaamista kaikilla rintamilla. Kamerat ovat taas käynnissä, ja katsojat pääsevät jälleen seuraamaan Krisin, Kourtneyn, Kimin, Khloén, Kendallin ja Kylien henkilökohtaisia ja yksityisiä hetkiä suosikkimatriarkka Krisin valvovan silmän alla.

Uusi jakso joka viikko.

Tulossa myös muun muassa:

 • The Great North, kausi 4 – 1. toukokuuta .
 • Running Wild with Bear Grylls: The Challenge, kausi 2 – 8. toukokuuta
 • Past Lies, kausi 1 – 10. toukokuuta
 • Grown-ish, kausi 6, osa 1 – 15. toukokuuta
 • Uskomaton eläinlääkäri Pol, kaudet 20-21 – 15. toukokuuta
 • Uncle Samsik, kausi 1 – 15. toukokuuta
 • Station 19, kausi 7, osa 2 – 16. toukokuuta
 • Pauline, kausi 1 – 22. toukokuuta
 • Mayans M.C, kausi 5 – 29. toukokuuta

Toukokuun uusia elokuvia:

 • Prom Dates – 3. toukokuuta

Toukokuun uusia dokumentteja:

Camden, kausi 1 – Tulossa toukokuussa

Neliosaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan maailman suurimpiin musiikkitähtiin, joiden elämän tämä pieni kaupunginosa Lontoossa on muuttanut ikuisesti. Sarja paljastaa poikkeuksellisia, ennen kertomatta jääneitä tarinoita siitä, miten Camden on muovannut monien nykypäivän ikonisimpien musiikkiartistien elämää ja uraa. Mukana ovat muun muassa Dua Lipa, Chris Martin, Little Simz, Nile Rodgers, Boy George, Yungblud, Mark Ronson, Questlove ja Black Eyed Peas.

Jim Henson: Idea Man – 31. toukokuuta

Jim Henson loi uransa aikana Muppetit, Sesame Streetin hahmoja ja oli tekemässä nukkehahmoja muun muassa elokuviin The Dark Chrystal, Labyrinth – ja monet monet muut. Ron Howardin ohjaamassa dokumentissa tutustutaan nukkemestarin uraauurtavaan työhön ja elämään.

Tulossa myös:

 • Explorer: Laavajärvi – 3. toukokuuta alkaen.
 • Let it Be – 8. toukokuuta .
 • The Beach Boys – 24. toukokuuta

Tiedot perustuvat Disneyltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.