Uusimmat

Disney+:n tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat joulukuussa 2022

01.12.2022 09:10 Muropaketin toimitus

Joulukuussa 2022 Disney+:ssa alkaa uusi National Treasure: Edge Of History -sarja sekä Simpsoneiden kausi 33. Elokuvapuolella julkaistaan muun muassa uutuuselokuvat Amsterdam ja See How They Run.

Joulukuun uudet sarjat ja tuotantokaudet Disney+:ssa:

National Treasure: Edge Of History – 14. joulukuuta alkaen
Jess Valenzuelan (Lisette Olivera) elämä kääntyy ylösalaisin, kun arvoituksellinen muukalainen antaa hänelle vihjeen vuosisatoja vanhasta aarteesta, joka saattaa liittyä hänen kauan sitten kuolleeseen isäänsä. Jessillä on kyky ratkoa pulmia ja arvoituksia – ja taidot joutuvat todelliselle koetukselle, kun hän ystävineen seuraa amerikkalaisten muinaisesineisiin ja maamerkkeihin kätkettyjä vihjeitä. Mutta onnistuuko Jess päihittämään oveluudessa mustan pörssin antiikkikauppiaan ja löytämään historian suurimman kadonneen aarteen, ja samalla paljastamaan totuuden oman perheensä menneisyydestä? Ensimmäisenä päivänä julkaistaan kaksi jaksoa.

The Simpsons, kausi 33 – 7. joulukuuta alkaen
Simpsoneita on Disney+ -palvelussa jo yli 700 jaksoa! Kausi 33 alkaa upouudella Broadway-tyylisellä musikaalispektaakkelilla, jota seuraa Treehouse of Horror -erikoisjakso – viidellä kammottavalla tarinalla. Kausi huipentuu tunnin mittaiseen rikossaagaan, jossa Flanders joutuu suoratoistodraamasta tutun tappajan jahtaamaksi. Maggie liittyy mafiaan, Bart pelastaa vuohen satanisteilta, ja Homer ja Marge joutuvat alastomiksi selviytyjiksi. Kausi alkaa kolmen jakson voimin.

Tulossa myös:

2. joulukuuta:
A Christmas Carol -minisarja
La Última

7. joulukuuta:
Children of the Underground, kausi 1
The Come Up, kausi 1
The Resident, kausi 6 (uusi jakso joka viikko)

14. joulukuuta:
For Life, kaudet 1-2

21. joulukuuta:
This Fool, kausi 1

Joulukuun uudet elokuvat ja spesiaalit:

Neropatin Päiväkirja: Isoveli isottelee – 2. joulukuuta
Angstisen, katastrofialttiin yläkoululaisen Greg Heffleyn vallattomat tempaukset jatkuvat Neropatin päiväkirja: Isoveli isottelee -elokuvassa. Tällä kertaa tarina keskittyy Gregin monimutkaiseen suhteeseen vanhemman veljensä Rodrickin kanssa. Piikkitukkainen lukiolainen Rodrick on laiska ja kuriton ja hän viettää liian paljon aikaa rockbändinsä Löded Diperin kanssa. Vaikka Rodrick rakastaakin Gregin kiusaamista, hän on pohjimmiltaan syvästi kiintynyt pikkuveljeensä.

Night At The Museum: Kahmunrahn paluu – 9. joulukuuta
Uudessa animaatioelokuvassa Nick Daley seuraa isänsä jalanjälkiä yövartijana New Yorkin luonnontieteellisessa museossa. Hän tuntee museon muinaisen maagisen laatan, joka herättää museon henkiin auringon laskiessa. Mutta kun raivokas hallitsija Kahmunrah pakenee, Nickin on pelastettava museo.

Amsterdam – 14. joulukuuta
David O. Russellin ohjaama, omaperäinen ja romanttinen rikoseepos kolmesta ystävyksestä, jotka löytävät itsensä keskeltä yhtä Amerikan historian järkyttävintä salajuonta. Fiktiota lähenteleviin faktoihin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Alessandro Nivola, Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Timothy Olyphant, Zoe Saldana sekä Rami Malek ja Robert de Niro.

See How They Run – 14. joulukuuta
50-luvun Lontoon West Endissä suunnitelmat hittinäytelmän filmatisoimisesta seisahtuvat äkillisesti, kun elokuvan Hollywood-ohjaaja löytyy murhattuna. Kyyninen komisario Stoppard (Sam Rockwell) ja innokas tuore konstaapeli Stalker (Saoirse Ronan) saavat murhamysteerin selvitettäväkseen. Hohdokkaiden teatteripiirien keskellä kaksikko löytää itsensä mutkikkaan arvoituksen ääreltä tutkiessaan salaperäistä murhaa henkensä kaupalla.

Tulossa myös:

2. joulukuuta:
Mikin ja Minnin joulutoive
Pentatonix: Around The World For The Holidays
The Housewife and the Shah Shocker
Weekend Family Christmas Special

8. joulukuuta:
Just Love and a Thousand Songs

25. joulukuuta:
Hip Hop Nutcracker

28. joulukuuta:
The Deep End

30. joulukuuta:
Ei mikään naurun asia

Tiedot perustuvat Disney+:lta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.