Uusimmat

HBO Maxin tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat toukokuussa 2024

Kuva: © HBO Max

30.04.2024 11:00 Muropaketin toimitus

Toukokuun 21. päivä HBO Max muuttuu Maxiksi, mutta kuukauden alkupuolella HBO Maxilla nähdään muun muassa palkitun Hacks-komediasarjan uusin kausi, uutuuselokuva Turtles All the Way Down sekä Pretty Little Liars -joukon paluu.

Toukokuun 2024 uudet sarjat ja tuotantokaudet HBO Maxissa:

Hacks, kausi 3 – 2. toukokuuta alkaen

Jean Smart ja Hannah Einbinder palaavat kriitikoiden ylistämän, Emmy-palkitun Max-komediasarjan kolmannella kaudella. Vuoden kuluttua siitä, kun kaksikon tiet erkanivat, Deborah Vance (Jean Smart) ratsastaa stand up -komediaesityksensä menestyksen aallonharjalla Avan (Hannah Einbinder) tavoitellessa uusia mahdollisuuksia Los Angelesissa.

Sarjassa näyttelevät myös Paul W. Downs, Megan Stalter, Carl Clemons-Hopkins, Kaitlin Olson, Christopher McDonald, Mark Indelicato, Rose Abdoo ja Lorenza Izzo. Vierailevina tähtinä nähdään muun muassa J. Smith-Cameron, Helen Hunt, Christina Hendricks, Christopher Lloyd, Dan Bucatinsky, George Wallace ja Tony Goldwyn. Hacksin luojina ja showrunnereina toimivat Paul W. Downs, Lucia Aniello ja Jen Statsky.

Yhdeksän jakson mittaisesta kaudesta julkaistaan kaksi jaksoa viikoittain.

Pretty Little Liars: Summer School – 9. toukokuuta alkaen

Pretty Little Liars: Original Sin -sarjan tuskallisten tapahtumien jälkeen valehtelevat viettelijät kohtaavat karmean kohtalon – kesäkoulun. Millwood High’n koulu ei kuitenkaan ole ainoa asia, joka asettuu hauskojen kesätöiden ja hurmaavien ihastuksen kohteiden tielle. Uusi vihollinen, jolla saattaa olla tai olla olematta yhteyksiä A:han, on ilmaantunut kaupunkiin ja laittaa jokaisen koetukselle.

Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles ja Maia Reficco palaavat rooleihinsa seuraavan sukupolven valehtelevina viettelijöinä. Sarjaa tähdittävät myös Mallory Bechtel, Sharon Leal, Alex Aiono, Jordan Gonzalez ja Elias Kacavas. Pretty Little Liars: Summer Schoolin vastaavina tuottajina toimivat Roberto Aguirre-Sacasa ja Lindsay Calhoon Bring, jotka ovat myös luoneet ja käsikirjoittaneet sarjan.

Kahdeksan jakson mittaisesta kaudesta julkaistaan ensin kaksi jaksoa ja loput jaksot viikottain.

Smiling Friends, kausi 2 – 13. toukokuuta alkaen

Adult Swim -hittianimaatiosarja Smiling Friends jatkuu uusin jaksoin. Sarja seuraa pientä yritystä, joka on omistautunut tuomaan iloa eriskummalliseen, mutta värikkääseen maailmaan. Toisella tuotantokaudella Pim, Charlie, Zongo, Allan ja Glep jatkavat tehtävässään tuoda iloa maailmaan, oli autettavana sitten rähjääntynyt retrovideopelin hahmo, myrskyisä avioliitto tai Yhdysvaltain presidentti. Vartin mittaisista jaksoista koostuva animaatiosarja on Michael Cusackin (YOLO: Crystal Fantasy) ja Zach Hadelin (Hellbenders) luoma, ja Princess Bento Studion animoima.

Kahdeksan jakson mittaisesta kaudesta julkaistaan ensin kaksi jaksoa ja loput jaksot viikottain.

Tulossa myös:

 • Six Is Not a Crowd (Felices Los Seis (Te Para Seis)) – 2. toukokuuta
 • Skazana (The Convict), kausi 3 – 2. toukokuuta
 • The Chi, kausi 6 – 14. toukokuuta

Toukokuun uusia elokuvia:

Turtles All The Way Down – 2. toukokuuta

New Line Cineman ja Temple Hillin elokuva perustuu John Greenin samannimiseen menestysromaaniin. Hannah Marksin ohjaama elokuva tarttuu ahdistuksen teemoihin. 17-vuotiaalla Aza Holmesilla (Isabela Merced) ei ole helppoa, mutta hän yrittää parhaansa… Olla hyvä tytär, hyvä ystävä ja hyvä oppilas, vaikka hän joutuu samalla taistelemaan loputtomien, pakonomaisten ja häiritsevien ajatusten tykityksessä. Kun Aza kohtaa jälleen lapsuudenihastuksensa Davisin, hän joutuu punnitsemaan painavia kysymyksiä mahdollisuuksistaan rakkauteen, onneen, ystävyyteen ja toivoon.

Pääosaa näyttelevän Mercedin lisäksi elokuvassa nähdään Cree Cicchino, Felix Mallard, Maliq Johnson, Poorna Jagannathan, Judy Reyes ja J. Smith-Cameron.

Tulossa myös muun muassa:

 • Magnum .44 (Magnum Force) – 3. toukokuuta
 • Ratkaiseva isku (Sudden Impact) – 3. toukokuuta
 • Likainen Harry ja murhapooli (The Dead Pool) – 3. toukokuuta
 • The Enforcer – 3. toukokuuta
 • To Leslie – 10. toukokuuta
 • Decision to Leave – 17. toukokuuta
 • Justice League x RWBY: Super Heroes and Huntsmen Part Two – 18. toukokuuta

Toukokuun uusia spesiaaleja:

 • Nikki Glaser: Someday You’ll Die – 12. toukokuuta

Tiedot perustuvat HBO Maxilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat