Uusimmat

Netflixin kaikki uudet sarjat ja elokuvat joulukuussa 2022

01.12.2022 08:02 Muropaketin toimitus

Joulukuussa 2022 Netflix on täynnä herkkuja joka makuun. Tulossa on muun muassa uutuussarja The Witcher: Blood Origin, Alejandro G. Iñarritun ohjaama Bardo, Knives Out -jatko-osa Glass Onion, Guillermo del Toro’s Pinocchio, Noah Baumbachin White Noise ja toinen kausi mainiolle Alice in Borderland -sarjalle.

Joulukuun uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

Hot Skull, kausi 1 – 2. joulukuuta
Epidemia leviää dystooppisessa maailmassa puheen kautta. Tyrannimainen instituutti jahtaa kielitieteilijää, joka on immuuni sairaudelle.

Umpikuja, kausi 1– 1. joulukuuta
Kimppakyytiläiset vaihtavat vahingossa autoja pankkiryöstäjän kanssa, joka lähtee heidän peräänsä saadakseen ryöstösaaliinsa takakontista.

The Most Beautiful Flower, kausi 1- 7. joulukuuta
Itsevarma ja kurvikas kiharapää Mich tietää, että hän on mahtava. Nyt hänen on vain saatava muutkin xochimilcolaisessa koulussa vakuuttumaan asiasta.

Smiley, kausi 1 – 7. joulukuuta
Kaksi barcelonalaista miestä ystävineen etsivät kaipaamaansa tosirakkautta ja joutuvat luovimaan epäröinnin, väärinkäsitysten ja menetettyjen tilaisuuksien karikoissa.

I Hate Christmas, kausi 1 – 7. joulukuuta
Sairaanhoitajana työskentelevä sinkku kertoo perheelleen poikaystävästä, jota ei ole olemassa. Nyt on siis löydettävä juhlasulho jouluksi – ja aikaa on vain 24 päivää.

CAT, kausi 1 – 9. joulukuuta
Uuden nimen saanut poliisin entinen ilmiantaja kutsutaan soluttautumaan suureen huumeimperiumiin, josta paljastuu vaarallinen yhteys hänen synkkään menneisyyteensä.

Lookism, kausi 1 – 8. joulukuuta
Koulutoveriensa vieroksuma lukiolainen elää kaksoiselämää ulkonäköä palvovassa yhteiskunnassa. Hänellä on kaksi aivan erinäköistä kehoa, joita hän käyttää vuorotellen.

Dragon Age: Absolution, kausi 1 – 9. joulukuuta
Joukko maageja ja varkaita nousee kapinaan ja taistelee vallasta vaarallista taikaesinettä hallitsevan pahan voiman kanssa.

Gudetama: An Eggcellent Adventure, kausi 1 – 13. joulukuuta
Laiska kananmuna Gudetama lähtee vastentahtoisesti elämänsä seikkailulle vastakuoriutuneen Shakipiyo-tipun kanssa, joka on päättänyt löytää heidän äitinsä.

Glitter, kausi 1- 14. joulukuuta
Puolan Sopotissa vuonna 1976 kolme päättäväistä naista etsii riippumattomuutta, hyvää toimeentuloa ja rakkautta keskellä yhteiskunnallisia ja poliittisia muutoksia.

The Recruit, kausi 1 – 16. joulukuuta
Aloitteleva CIA:n juristi sotkeutuu kansainvälisen vakoilun vaaralliseen maailmaan, kun entinen yhteistyökumppani uhkaa paljastaa laitoksen salaisuuksia.

Joulumyrsky (A Storm for Christmas) – 16. joulukuuta
Kohtalot törmäävät, kun matkustajat ja työntekijät jäävät jumiin lentoasemalle äärimmäisten sääolosuhteiden takia. Heidän on pakko viettää viimeiset tunnit ennen joulua yhdessä.

Far From Home – 16. joulukuuta
Köyhä teinipoika pääsee arvostetun stipendin turvin rikkaiden yksityiskoulun ylelliseen maailmaan.

Kokkipotti (Cook at all Costs) – 16. joulukuuta
Kotikokit käyvät huutokauppaa aineksista ja yrittävät tehdä annoksillaan vaikutuksen vieraileviin julkkistuomareihin voittaakseen potissa jäljellä olevat rahat.

Summer Job – 16. joulukuuta
Kymmenen Z-sukupolvea edustavaa kilpailijaa pääsee unelmalomalle, mutta voittaakseen majoituksen luksushuvilassa ja 100 000 euroa heidän on tehtävä oikeita töitä.

Dance Monsters – 16. joulukuuta
Tietokonegrafiikalla avatareiksi naamioidut amatööritanssijat tekevät parhaansa voittaakseen 250 000 dollaria.

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh, osa 1 – 20. joulukuuta
Pahat voimat uhkaavat Britannian rauhaa, ja nuori prinssi lähtee vaaralliselle matkalle pelastaakseen läheisensä ja löytääkseen todelliset voimansa.

Alice in Borderland, kausi 2 – 22. joulukuuta
Pelit ovat kuolettavampia ja maailman villimpi ja julmempi. Pääseekö Arisu koskaan takaisin omaan maailmaansa?

Tulevaisuus tekee varkaan (Time Hustler), kausi 1 – 25. joulukuuta
Mies saa iskun päähänsä, herää vuodessa 1927, huomaa muistuttavansa kuuluisaa lainsuojatonta – ja päättää ottaa kaiken irti tilanteesta.

The Witcher: Blood Origin, kausi 1 – 25. joulukuuta
Yli tuhat vuotta ennen The Witcher – Noiturin tapahtumia seitsemän hylkiötä haltijoiden valtakunnasta yhdistää voimansa kaikkivoipaa valtakuntaa vastaan.

Treason, kausi 1 – 26. joulukuuta
MI6-virkailijan valoisa tulevaisuus kokee jyrkän käänteen, kun tapaaminen venäläisen vakoojan kanssa pakottaa hänet kyseenalaistamaan koko elämänsä.

Alpha Males, kausi 1 – 30. joulukuuta
Pedro, Luis, Raúl ja Santi ovat neljä kaverusta, jotka tuntevat olonsa eksyneiksi voimaantuneiden naisten maailmassa.

My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelenskyy – tulossa joulukuussa
David Letterman matkaa Ukrainan Kiovaan käymään syvääluotaavaa keskustelua presidentti Volodymyr Zelenskyin kanssa.

The Glory, kausi 1 – tulossa joulukuussa
Nainen käynnistää huolellisesti suunnitellun kosto-operaation tuskallisen ja väkivaltaisen lapsuutensa vuoksi. Pääosissa Song Hye-kyo ja Lee Do-hyun.

Tulossa myös:

 • Firefly Lane, kausi 2 – 2. joulukuuta
 • Archer, kausi 13 – 1. joulukuuta
 • Epäortodoksinen elämäni, kausi 2 – 2. joulukuuta
 • Barbie – It Takes Two, kausi 2 – 2. joulukuuta
 • Too Hot to Handle, kausi 4 – 7. joulukuuta alkaen
 • How to Ruin Christmas: The Baby Shower – 9. joulukuuta
 • Money Heist: Korea – Joint Economic Area, osa 2 – 9. joulukuuta
 • Dream Home Makeover, kausi 4 – 9. joulukuuta
 • Single’s Inferno, kausi 2 – 13. joulukuuta
 • Paradise PD: osa 4 – 16. joulukuuta
 • Emily in Paris, kausi 3 – 21. joulukuuta
 • Piñata Masters! – 23. joulukuuta
 • Daughter From Another Mother, kausi 3 – 25. joulukuuta
 • The Circle, kausi 5 – 28. joulukuuta
 • Rise of Empires: Ottoman, kausi 2 – 29. joulukuuta
 • Chicago Party Aunt: osa 2 – 30. joulukuuta

Joulukuun uudet elokuvat:

Peikko – 1. joulukuuta
Norjan vuoristossa tapahtuva räjähdys herättää ikivanhan peikon. Pysäyttääkseen tuhoisan muinaisolennon hallitus värvää avukseen pelottoman paleontologin.

Qala– 1. joulukuuta
Menneisyytensä vainoaman lahjakkaan laulajan ura näyttää lupaavalta, mutta hänellä on vastassaan menestyksen paineet, äitinsä paheksunta ja sisäiset epäilyksen äänet.

Lady Chatterleyn rakastaja – 2. joulukuuta
Onnettomassa avioliitossa elävä aristokraattinen Lady Chatterley aloittaa kiihkeän suhteen miehensä maalaiskartanon riistanvartijan kanssa – ja rakastuu palavasti.

Saiturin joulumusikaali – 2. joulukuuta
Kylmänä jouluaattona itsekkäällä saiturilla Ebenezer Scroogella on vain yksi ilta aikaa kohdata menneisyytensä — ja muuttaa tulevaisuus — ennen kuin aika loppuu.

Warriors of Future – 2. joulukuuta
Itsemurharyhmällä on vain muutama tunti aikaa pelastaa tuhon kokenut kaupunkinsa lopulliselta romahdukselta, kun tuhoisa kasvi kulkeutuu Maahan meteoriitin mukana.

Pikatoimitus jouluksi (Delivery by Christmas) – 6. joulukuuta
Inhottava kollega sabotoi lähetin toimituksia, joten tämän ja avuliaan asiakkaan on pistettävä töpinäksi saadakseen joululahjat ajoissa oikeille vastaanottajille.

Aviopisteet (The Marriage App) – 7. joulukuuta
Vaikean avioliittonsa turhauttama pariskunta löytää uutta toivoa hauskasta sovelluksesta, joka palkitsee hyvät teot – mutta sitten pakkomielle kerätä pisteitä saa vallan.

Jumalan vinot rivit (God’s Crooked Lines) – 9. joulukuuta
Yksityisetsivä väittää olevansa vainoharhainen ja kirjautuu psykiatriseen sairaalaan tutkiakseen toisen potilaan salaperäistä kuolemaa.

Guillermo del Toro’s Pinocchio – 9. joulukuuta
Oscar-palkittu ohjaaja Guillermo del Toro uudistaa klassikkotarinan puunukesta, joka herätetään henkiin tässä stop motion -musikaalissa.

Uskon joulupukkiin (I Believe in Santa) – 14. joulukuuta
Lisan kauhuksi hänen ihana poikaystävänsä paljastuukin pahimman luokan jouluttajaksi. Olisiko Lisan aika antaa joululle uusi mahdollisuus?

The Big 4 – 15. joulukuuta
Neljä eläkkeelle jäänyttä ammattitappajaa palaa sorvin ääreen tavattuaan suoraselkäisen poliisin, joka tekee kaikkensa löytääkseen piileskelevän murhaajan.

Violet Evergarden: Recollections – 15. joulukuuta
Henkisesti haavoittunut entinen lapsisotilas ryhtyy kirjoittamaan kirjeitä työkseen koskettavassa elokuvassa, joka on tiivistelmä palkitusta upeasti animoidusta sarjasta.

Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths – 16. joulukuuta
Oscar-voittaja Alejandro G. Iñárritun ohjaamassa elokuvassa ylistetty toimittaja ja dokumentaristi tekee introspektiivisen matkan päästäkseen sinuiksi menneisyytensä, nykyisyyden ja identiteettinsä kanssa.

Private Lesson – 16. joulukuuta
Azra tekeytyy yksityisopettajaksi ja valmentaa salaa oppilaita saavuttamaan päämääriään elämässä ja rakkaudessa – mutta hänen matkansa ei ole aivan mutkaton.

Joulu joka päivä (A Not So Merry Christmas) – 20. joulukuuta
Haltia kiroaa äreän Chuyn, joka sitten joutuu elämään niin, että muistaa koko vuodesta vain joulupäivän, vuodesta toiseen.

Glass Onion: A Knives Out Mystery – 23. joulukuuta
Rian Johnsonin ohjaaman murhamysteerin jatko-osassa Daniel Craigin esittämä, maailmankuulu etsivä Benoit Blanc suuntaa Kreikkaan selvittämään mysteeriä, johon liittyy teknologiamiljardööri sekä tämän monenkirjava ystäväporukka.

Roald Dahl’s Matilda The Musical – 25. joulukuuta
Matilda on erikoinen tyttö, jolla on terävä pää ja vilkas mielikuvitus – ja joka uskaltautuu muuttamaan omaa tarinaansa uskomattomin tuloksin.

7 Women and a Murder – 28. joulukuuta
Kun perheen patriarkkaa puukotetaan, seitsemän naista jää loukkuun kartanoon selvittämään murhamysteeriä.

Pysäyttävä uusivuosi (Stuck with You) – 28. joulukuuta
Kaksi ventovierasta juuttuu hissiin matkalla uudenvuodenjuhliin ja löytää väliltään yllättävän paljon yhteistä.

Valkoinen kohina (White Noise) – 30. joulukuuta
Amerikkalainen perhe luovii arjessaan ja kamppailee rakkauden, kuoleman ja onnen mahdollisuuden yleismaailmallisten mysteerien kanssa epävarmassa maailmassa. Noah Bambachin ohjaaman ja Don DeLillon romaanin pohjalta käsikirjoittaman draamakomedian pääosissa nähdään muun muassa Adam Driver, Greta Gerwig ja Don Cheadle.

Tulossa myös:

 • Ryhmä Hau – Elokuva – 1. joulukuuta
 • Joulusen perhe – 1. joulukuuta
 • Joulusen perhe ja tonttuhotelli – 1. joulukuuta
 • Joulusen perhe tonttujen maassa -1. joulukuuta
 • World Trade Center – 1. joulukuuta
 • Love Destiny The Movie – 1. joulukuuta
 • The Great Chase – 1. joulukuuta
 • Los Intocables contra Al Catone – 2. joulukuuta
 • Green Sea – 2. joulukuuta
 • Angel Fallsin joulu – 2. joulukuuta
 • Sydämellinen joulu – 2. joulukuuta
 • On joulun aika – 2. joulukuuta
 • Memory – 2. joulukuuta
 • Daisyn jouluihme – 2. joulukuuta
 • Boss Baby: Joululisä – 6. joulukuuta
 • Burning Patience – 7. joulukuuta
 • Disconnect: The Wedding Planner – 21. joulukuuta
 • A Night at the Kindergarten – 28. joulukuuta

Joulukuun uudet dokumentit:

Naamarihuijari– 1. joulukuuta
Dokumentissa kerrotaan, miten mestarihuijari sai petkutettua miljoonia euroja ranskalaiselta yläluokalta. Mukana on sekä uhrien että rikoskumppanien haastatteluja.

”Sr.” – 2. joulukuuta
Robert Downey Jr. kunnioittaa isänsä muistoa dokumentissa, joka kertoo elokuvantekijä Robert Downey Sr:n elämästä ja omalaatuisesta urasta.

Norsukuiskaajat (The Elephant Whisperers) – 8. joulukuuta
Bomman ja Bellie ovat Etelä-Intiassa elävä pariskunta, joka on omistanut elämänsä orvon Raghu-norsupienokaisen hoitamiseen. Tämä ei olekaan aivan tavallinen perhe!

Kangaroo Valley – 14. joulukuuta
Kengurunpoikanen Mala kärsii nälkää, palelee ja pakenee nälkäisiä dingoja yrittäessään selviytyä uskomattomasta ensimmäisestä elinvuodestaan Australian takamailla.

Don’t Pick Up The Phone – 14. joulukuuta
Dokumenttisarjassa tutkitaan pilapuheluiden soittajaa, joka sai usean amerikkalaisen pikaruokapaikan johtajat tekemään ruumiintarkastuksia työntekijöilleen.

Pako Uuden-Seelannin tulivuorisaarelta (The Volcano: Rescue from Whakaari) – 16. joulukuuta
Selvityneiden ja pelastajien kokemusten pohjalta luotu dokumentti kertoo Uuden-Seelannin tuhoisasta tulivuorenpurkauksesta vuonna 2019.

Tulossa myös:

 • In Broad Daylight: The Narvarte Case – 8. joulukuuta
 • Last Chance U: Basketball, kausi 2 – 13. joulukuuta
 • I am a Killer, kausi 4 – 21. joulukuuta

Joulukuun uudet komediaspesiaalit:

 • Sebastian Maniscalco: Is It Me? – 6. joulukuuta
 • Tom Papa: What A Day! – 13. joulukuuta
 • Who Killed Santa? A Murderville Murder Mystery – 15. joulukuuta
 • Mathieu Dufour at Bell Centre – 22. joulukuuta
 • Vir Das: Landing – 25. joulukuuta
 • Chelsea Handler: Revolution – 27. joulukuuta
 • Best of Stand Up 2022 – 31. joulukuuta

Lapsille ja koko perheelle:

 • Mighty Express: Mighty Trains Race – 5. joulukuuta
 • Sonic Prime – 15. joulukuuta
 • Brown and Friends – 29. joulukuuta
 • Secrets of Summer, kausi 2 – 30. joulukuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.