Uusimmat

Netflixin tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat huhtikuussa 2024

Kuva: Clay Enos © 2023 Netflix, Inc.

01.04.2024 11:10 Muropaketin toimitus

Huhtikuussa 2024 Netflixissä julkaistaan muun muassa Zack Snyderin ohjaama toinen osa tieteisseikkailusta Rebel Moon (kuvassa), Neil Gaimanin tarinoihin pohjautuva fantasiasarja Dead Boy Detectives ja rikossarja Ripley.

Huhtikuun uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

Taikoja ja kepposia Justin Willmanin kanssa (The Magic Prank Show with Justin Willman) – 1. huhtikuuta
Taikuri, koomikko ja kepposten mestari Justin Willman ja hänen apurinsa tekevät monimutkaisia jäyniä auttaakseen tavallisia ihmisiä maksamaan potut pottuina.

Crooks – 4. huhtikuuta
Kilpailevat eurooppalaiset jengit jahtaavat kallisarvoista kolikkoa, jota havittelevat myös eläkkeellä oleva kassakaappimies ja pikkugangsteri.

Ripley – 4. huhtikuuta
Huijari ottaa vastaan ainutlaatuisen työn Italiassa ja pääsee vaurauden ja etuoikeuksien maailmaan, mutta saadakseen haluamansa elämän hänen pitää punoa valheiden verkko. Minisarja pohjautuu Patricia Highsmithin romaaneihin ja nimiroolia esittää Andrew Scott.

Parasyte: The Grey – 5. huhtikuuta
Tunnistamattomat loiset ottavat ihmisten kehoja haltuunsa ja kasvattavat valtaansa. Ihmiskunnan on taisteltava tätä pahenevaa uhkaa vastaan.

Antrasiitti (Anthracite: Secrets of the Sect) – 10. huhtikuuta
Vanha tapaus avataan toimittajan kadottua. Toimittajan nettietsivätytär seuraa vihjeitä vuoristokylään, jota verhoavat lahkoon ja kuolemaan liittyvät salaisuudet.

The Hijacking of Flight 601 – 10. huhtikuuta
Kahden lentoemännän täytyy pysyä askeleen edellä koneen haltuunsa ottaneita kaappareita, kun neuvotteluita käydään sekä ilmassa että maassa. Kolumbialainen sarja pohjautuu tositapahtumiin.

Avoimet ovet: Vankilakokeilu (Unlocked: A Jail Experiment) – 10. huhtikuuta
Tosi-tv-sarjassa sheriffi järjestää radikaalin sosiaalisen kokeilun antamalla Arkansasissa sijaitsevan vankilan asukkaille enemmän toimivaltaa ja vastuuta.

Baby Reindeer – 11. huhtikuuta
Uravaikeuksissa rypevä koomikko kohtelee lempeästi haavoittuvassa asemassa olevaa naista. Seurauksena on tukahduttava pakkomielle, joka uhkaa tuhota kummankin elämän.

Juhannusyö (Midsummer Night) – 11. huhtikuuta
Carina haalii perheensä koolle ruotsalaista perinnejuhannusta varten. Iloinen juhla saa ikävän käänteen, kun pitkään pantatut salaisuudet alkavat paljastua.

The Grimm Variations – 17. huhtikuuta
Grimmin veljesten tarinoiden innoittama anotologiasarja tarjoaa kuusi satua synkällä twistillä.

Bros – 18. huhtikuuta
Ystävyskaksikko kuulee järkyttäviä uutisia ja matkustaa Jerusalemista Krakovaan jalkapallo-ottelua varten toivoen saavansa samalla karistaa huolet kannoiltaan.

Rosvot (Brigands: The Quest for Gold) – 23. huhtikuuta
Filomena jättää vauraan mutta surullisen elämänsä johtaakseen vaarallista aarteenetsintää 1800-luvun Italiassa, jonka eteläiset osat ovat rosvojen valtakuntaa.

Puijarit (Don’t Hate the Player) – 17. huhtikuuta alkaen
Yllätyksellisessä strategia- ja selviytymispelissä 13 pelaajaa aloittaa tyhjästä matkan kohti paikkaa luksushuvilassa ja 150 000 euron palkintopottia.

Fight for Paradise: Saksa – 23. huhtikuuta alkaen
Kilpailijoiden on pidettävä ystävät lähellä ja vihollisensa vielä lähempänä sekä viidakossa että huvilassa. Kuka voittaa pääsyn paratiisiin ja 100 000 euroa?

Sinun käsissäsi (Deliver Me) – 24. huhtikuuta
Paikallinen jengi värvää riveihinsä teini-ikäiset Billyn ja Doggen, jotka ovat liian nuoria varjellakseen itseään väkivaltaisen maailman vaikutuksilta.

Dead Boy Detectives – 25. huhtikuuta
Kaksi teiniaavetta ratkoo selvännäkijän kanssa yliluonnollisen asiakaskunnan arvoituksia, kunnes voimakas noita päättää iskeä kapuloita heidän rattaisiinsa. Sarja pohjautuu Neil Gaimanin luomiin hahmoihin.

Adoptiotyttären tapaus (The Asunta Case) – 26. huhtikuuta
Rosario Porto ja Alfonso Basterra tekevät katoamisilmoituksen tyttärestään Asuntasta, mutta tutkimukset kääntyvätkin heitä itseään vastaan. Espanjalaissarja pohjautuu tositapahtumiin.

Fiasco – 30. huhtikuuta
Ranskalaisessa komediassa katastrofi iskee aloittelevan ohjaajan kuvauspaikalle, ja kulissien takaista dokumenttia tekevä kuvausryhmä tallentaa kaiken mokia, kiristystä ja sabotaaseja myöten.

Tulossa myös:

 • From – 1. huhtikuuta
 • Sinkkuelämää – 1. huhtikuuta
 • I Woke Up A Vampire, kausi 2 – 4. huhtikuuta
 • Spirit Rangers, kausi 3 – 8. huhtikuuta
 • As the Crow Flies, kausi 3 – 11. huhtikuuta
 • Heartbreak High, kausi 2 – 11. huhtikuuta
 • Good Times – 12. huhtikuuta
 • The Circle, kausi 6 – 17. huhtikuuta
 • The Upshaws, osa 5 – 18. huhtikuuta
 • CoComelon Lane, kausi 2 – 22. huhtikuuta

Huhtikuun uudet elokuvat:

Rock ’n’ Rodeo (Rodeio Rock) – 3. huhtikuuta
Wannabe-rocktähti päätyy esittämään kaksoisolentoaan, kuuluisaa sertanejo-kantrilaulajaa, ja joutuu näin valitsemaan vahvan rokkari-identiteettinsä ja rakkauden väliltä.

Kyynelten valtias (The Tearsmith) – 4. huhtikuuta
Rankan orpokodissa vietetyn lapsuuden jälkeen Nica ja Rigel adoptoidaan samaan perheeseen, ja he huomaavat yllättäen, että heillä on vahvoja tunteita toisiaan kohtaan.

Scoop – 5. huhtikuuta
Tositapahtumien fiktiivinen dramatisointi antaa sisäpiirin näkökulman siihen, miten Newsnightin naiset saivat prinssi Andrew’n mukaan surullisenkuuluisaan haastatteluun. Pääosissa nähdään muun muassa Gillian Anderson, Billie Piper ja Rufus Sewell.

A Journey – 12. huhtikuuta
Syöpää sairastava nainen kieltäytyy hoidoista ja lähtee matkalle Tasmanian halki toteuttamaan viimeistä toivettaan yhdessä aviomiehensä ja parhaan ystävänsä kanssa.

Amar Singh Chamkila – 12. huhtikuuta
Vaatimattoman laulajan rohkeat lyriikat herättävät ihastusta ja vihastusta ympäri Punjabia, ja hän saa osakseen menestystä ja kritiikkiä ennen ennenaikaista kuolemaansa.

Seinänaapurit (Love, Divided) – 12. huhtikuuta
Uutta elämää aloitteleva nuori Valentina on pianisti ja hänen naapurinsa David meteliä inhoava keksijä. Ei aikaakaan, kun kipinät sinkoilevat paperinohuiden seinien läpi.

Varkaus (Stolen) – 12. huhtikuuta
Nuori ruotsinsaamelainen nainen jäljittää tappajaa tasatakseen tilit tositapahtumien innoittamassa draamassa.

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver – 19. huhtikuuta
Liittoja solmitaan, sankarit astuvat esiin ja uusia legendoja syntyy, kun kapinalliset valmistautuvat taisteluun Äitimaailmaa vastaan. Zack Snyderin tieteisseikkailun toinen osa.

City Hunter – 25. huhtikuuta
Yksityisetsivä Ryo Saeba on erinomainen tarkka-ampuja ja toivoton playboy, joka selvittää edesmenneen työparinsa kuolemaa, ja pian tämän sisko tunkee mukaan tutkimuksiin.

Tulossa myös muun muassa nämä elokuvat:

 • Emily the Criminal – 1. huhtikuuta
 • Labyrintti (The Maze Runner) – 1. huhtikuuta
 • Labyrintti – Aavikkokokeet (The Maze Runner: The Scorch Trials) – 1. huhtikuuta
 • Labyrintti – Tappava lääke (The Maze Runner: The Death Cure) – 1. huhtikuuta
 • Päivä päivältä – 1. huhtikuuta
 • Baby Ruby – 2. huhtikuuta
 • Muumiot: Seikkailu ajan halki – 7. huhtikuuta
 • Woody Woodpecker Goes to Camp – 12. huhtikuuta
 • Honeymoonish – 29. huhtikuuta

Huhtikuun uudet dokumentit:

Crime Scene: Tappaja Berliinin yöelämässä (Crime Scene Berlin: Nightlife Killer) – 3. huhtikuuta
Vuonna 2012 kammottava murhasarja järkytti Berliinin bilepiirejä. Tappajaa ei saatu kiinni, kunnes yksi hänen uhreistaan jäi henkiin.

Selvittämättömiä ilmiöitä (Files of the Unexplained) – 3. huhtikuuta
Hyytävässä dokumenttisarjassa tutkitaan karmivia kohtaamisia, kummallisia katoamisia, pelottavia tapahtumia ja muita selittämättömiä ilmiöitä.

Väärän tiedon vaarat (The Antisocial Network: Memes to Mayhem) – 5. huhtikuuta
Dokumentti selvittää anonyymin sivuston kehityskulkua nettikepposista salaliittoteorioiden levittäjäksi ja tosimaailman kaaoksen kylväjäksi.

Jenniferin teko (What Jennifer Did) – 10. huhtikuuta
Jennifer Pan soittaa hätäpuhelun ilmoittaakseen, että hänen vanhempiaan on ammuttu ja hänestä tulee vangitsevan rikostarinan keskeinen hahmo.

Elävä maailmamme (Our Living World) – 17. huhtikuuta
Tyrmäävän upeassa luontosarjassa tutustutaan maapallon eri elämänmuotojen älykkyyteen, keskeliäisyyteen ja keskinäiseen yhteyteen. Kertojana toimii Cate Blanchett.

Tulossa myös:

 • Kolmoisvoittajat – 2. huhtikuuta
 • Hack Your Health: The Secrets of Your Gut – 26. huhtikuuta

Huhtikuun uudet spesiaalit:

 • Demetri Martin: Demetri Deconstructed – 3. huhtikuuta
 • Neal Brennan: Crazy Good – 9. huhtikuuta
 • Jimmy Carr: Natural Born Killer – 16. huhtikuuta
 • Fern Brady: Autistic Bikini Queen – 22. huhtikuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.