Uusimmat

Netflixin uudet sarjat ja elokuvat toukokuussa 2024

Kuva: Ana Carballosa © 2022 Netflix, Inc.

30.04.2024 13:30 Muropaketin toimitus

Toukokuussa 2024 Netflixin uutuuksia ovat muun muassa Jennifer Lopezin tähdittämä scifi-elokuva Atlas (kuvassa), hittisarja Bridgertonin kolmas kausi ja Benedict Cumberbatchin tähdittämä rikosdraama Eric.

Toukokuun uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

Frankly Speaking – 1. toukokuuta
Arvostettu TV-kuuluttaja menettää yhtäkkiä kykynsä sensuroida sanojaan suorassa lähetyksessä. TV-käsikirjoittaja näkee tapauksen ja pyytää miestä viihdeohjelmaansa.

T・P BON – 2. toukokuuta
Bon sekaantuu vahingossa Aikapartion työhön ja joutuu agentti Reamin mukaan pelastamaan syyttömiä menneisyydestä – samalla kun historia tapahtuu hänen silmiensä edessä.

Heeramandi: The Diamond Bazaar – 1. toukokuuta
Juonitteleva Mallikajaan johtaa eliittikurtisaanien taloa, mutta uusi kilpailija uhkaa hänen valta-asemaansa kapinahengen kasvaessa brittien hallitsemassa Intiassa.

Täysi mies (A Man in Full) – 2. toukokuuta
Atlantalaisen kiinteistömogulin imperiumi alkaa hajota, joten hänen on taisteltava tiensä takaisin huipulle armottomien vihollisten ja äkillisen vararikon uhatessa. Pääosaa esittää Jeff Daniels.

Postcards -3. toukokuuta
Nigerialainen yksinhuoltajaäiti matkustaa Intiaan terveystarkastusta varten, ja hänen matkansa koskettaa kaikkia hänen polkunsa varrelle osuvia.

The Atypical Family – 4. toukokuuta
Ainutlaatuisilla supervoimilla varustettu perhe menettää kykynsä modernin maailman ongelmien edessä – kunnes salaperäinen nainen muuttaa kaiken.

Super Rich in Korea – 7. toukokuuta
Tutustu Etelä-Koreassa leveästi eläviin ökyrikkaisiin, joihin lukeutuvat singaporelainen bisneskiho, italialaisen luksusbrändin perijä sekä pakistanilaisaatelinen.

Bodkin – 9. toukokuuta
Podcast-porukka ryhtyy tutkimaan vuosikymmeniä vanhoja katoamistapauksia viehättävässä irlantilaiskaupungissa, jonne kätkeytyy synkkiä salaisuuksia.

Thank You, Next – 9. toukokuuta
Nuori asianajaja kokee tuskallisen eron, jonka jälkeen hän sukeltaa pää edellä modernin deittailun hämmentävään maailmaan parhaiden ystäviensä tukemana.

The Ultimatum: South Africa – 10. toukokuuta
Kuuden pariskunnan parinvaihtokokeilu johtaa hurjiin ihastumisiin ja petoksen kyyneliin. Jännittävän kokeen osallistujat päättävät, ketä rakastavat ja kenet jättävät.

Bridgerton, kausi 3 osa 1 – 16. toukokuuta
Uudet debytantit pyrkivät tanssiaisten suosikeiksi, kun kaksoiselämää elävä seinäruusu tasapainoilee elämänsä salaisuuksien ja yllätysten keskellä.

The 8 Show – 17. toukokuuta
Kahdeksan ihmistä on loukussa oudossa kahdeksankerroksisessa talossa ja osallistuu houkuttelevaan mutta vaaralliseen show’hun, jossa he ansaitsevat rahaa kellon käydessä.

Renkaita riittää (Tires) – 23. toukokuuta
Isänsä autokorjaamolla onneton päällikkö yrittää parantaa asiakaspalvelua ja saada voittoa, ja samalla pitää haasteellisen serkkunsa ruodussa.

Garouden: The Way of the Lone Wolf – 23. toukokuuta
Juzo Fujimaki on pakosalla aiemman rikoksensa takia. Hänet kiristetään ottamaan osaa laittomaan turnaukseen ja kohtaamaan kamppailulajien mestarit henkensä uhalla.

Eric – 30. toukokuuta
Epätoivoinen isä taistelee demoneitaan vastaan 1980-luvun New Yorkin kaduilla etsiessään kadonnutta, 9-vuotiasta poikaansa. Pääosaa esittää Benedict Cumberbatch.

Geek Girl – 30. toukokuuta
Epävarma teini Harriet on aina halunnut sopeutua joukkoon. Mutta kun hänet valitaan Lontoon huippumallien joukkoon, hänen täytyy oppia että joidenkin on määrä erottua joukosta.

Nyt riittää! (Raising Voices) – 31. toukokuuta
17-vuotias tyttö ilmoittaa koulussaan tapahtuneesta seksuaalisesta ahdistelusta, ja asian tutkinta mullistaa hänen elämänsä ja ihmissuhteensa.

Buying London – tulossa toukokuussa
Lähde ökykiinteistövälittäjä Daniel Daggersin ja hänen tiiminsä mukaan Lontoon luksusasuntojen maailmaan, jossa pöyristyttäviä ovat niin draama kuin hinnatkin.

Tulossa myös:

 • Psych – Vihjeet hukassa, kausia tulossa – 1. toukokuuta
 • Young Justice, kausia tulossa – 1. toukokuuta
 • Selling the OC, kausi 3 – 3. toukokuuta
 • The Unbroken Voice, kausi 2 – 3. toukokuuta
 • Selling the OC, kausi 3 – 3. toukokuuta
 • Larva In Mars – 5. toukokuuta
 • Pokémon Horizons: The Series, osa 2 – 10. toukokuuta
 • Blood of Zeus, kausi 2 – 10. toukokuuta
 • Princess Power, kausi 3 – 13. toukokuuta
 • Maestro in Blue, kausi 2 – 16. toukokuuta
 • Thelma the Unicorn – 17. toukokuuta
 • The Parisian Agency: Exclusive Properties, kausi 4 – 20. toukokuuta
 • Jurassic World: Chaos Theory – 24. toukokuuta
 • Mulligan, osa 2 – 24. toukokuuta
 • How to Ruin Love: The Proposal – 31. toukokuuta
 • The Life You Wanted – tulossa toukokuussa

Toukokuun uudet elokuvat:

Juhlat kaninkolossa (Down The Rabbit Hole) – 1. toukokuuta
Yltäkylläisyyden ja kulttuurin keskellä kasvaneen 10-vuotiaan Tochtlin ylellinen elämä on jyrkässä ristiriidassa hänen isänsä synkän rikollismaailman kanssa.

Kaunis kapinallinen (Beautiful Rebel) – 2. toukokuuta
Elokuva kertoo yhdestä Italian suurimmista rocktähdistä, Gianna Nanninista, joka tavoitteli unelmaansa perheen ja musiikkiteollisuuden asettamista esteistä huolimatta.

Unfrosted – 3. toukokuuta
Jerry Seinfeldin komediassa maidot ja murot ovat mennä aamiaispöydässä sekaisin, kun mullistava uusi herkku saa aikaan kiivaan kamppailun markkinoiden herruudesta.

Morsiamen äiti (Mother of The Bride) – 9. toukokuuta
Huolehtivainen äiti lentää tyttärensä häihin trooppiselle saarelle ja törmää vuosikymmenien takaiseen entiseen heilaansa – joka on sattumalta myös sulhasen isä.

Monster – 16. toukokuuta
Siepattu tyttö onnistuu pakenemaan autiotalosta ja päättää palata pelastamaan ystävänsä, joka on edelleen pahantekijän kynsissä.

Golden Kamuy – 19. toukokuuta
Sotaveteraani ja ainutyttö etsivät Hokkaidon rajaseudulle kätkettyä aarretta rikollisille tehtyjen tatuointien avulla, yrittäen ehtiä ennen hylkiöporukkaa ja sotilasjoukkoa.

In Good Hands 2 – 23. toukokuuta
Isä ja poika ovat jälleen yhdessä ja yrittävät rakentaa uutta alkua tragedian jälkeen, mutta pystyvätkö he täyttämään rakkaan puolison ja äidin jättämän aukon?

Atlas – 24. toukokuuta
Data-analyytikko (Jennifer Lopez) tuntee syvää epäluottamusta tekoälyä kohtaan. Se saattaa kuitenkin olla hänen ainoa toivonsa, kun kapinallisen robotin nappaaminen epäonnistuu.

My Oni Girl – 24. toukokuuta
Itsepäinen tyttö tempaa ujon pojan mukaansa mystiseen seikkailuun etsimään kadonnutta äitiään kesäisen lumisateen keskellä.

Bionic – 29. toukokuuta
Dystooppisessa tulevaisuudessa urheilua määrittävät robottiproteesit. Kahden sisaren kilvoittelu pituushypyssä johtaa heidät synkälle polulle.

Pahan värit: Punainen (Colors of Evil: Red) – 29. toukokuuta
Tytön ruumis löytyy Pommerin kolmoiskaupungin rannalta Puolassa, ja syyttäjä ryhtyy kiihkeään totuuden etsintään yhdessä uhrin äidin kanssa.

Sinä minussa (A Part of You) – 31. toukokuuta
Teini yrittää kerätä pirstoutuneen maailmansa sirpaleita tunteellisessa ja katkeransuloisessa kasvudraamassa, joka kertoo elämästä traagisen menetyksen jälkeen.

Tulossa myös muun muassa:

 • Marry Me – 1. toukokuuta
 • Praise This – 1. toukokuuta
 • Barbarian – 2. toukokuuta
 • Madridin kuriiri – 10. toukokuuta
 • Mercy – 12. toukokuuta
 • Tòkunbọ̀ – 31. toukokuuta

Toukokuun uudet dokumentit:

Neandertalilaisten salaisuudet (Secrets of the Neanderthals ) – 2. toukokuuta
Dokumentissa perehdytään neandertalilaisiin liittyviin mysteereihin ja siihen, mitä neandertalilaisten fossiilit kertovat heidän elämästään ja katoamisestaan.

The Final: Attack on Wembley – 8. toukokuuta
Englanti taistelee vihdoin mestaruudesta. Ilman lippua jää kuitenkin 6 000 jalkapallofania, jotka rynnivät Wembleyn stadionille jättäen jälkeensä mittavat tuhot.

Monarkkiperhosten vartija (The Guardian of the Monarchs) – 9. toukokuuta
Michoacánin metsissä elää miljoonia monarkkiperhosia. Aktivisti Homero Gómez piti meteliä metsän suojelemisesta – ja sitten hän katosi.

Espanjan tappajakokki muistelee (Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román) – 10. toukokuuta
Dokumenttisarjassa analysoidaan murhaa, jonka pääepäilty on espanjalainen keittiömestari, joka loi itselleen uran julkkiksena salaisuuksilla ja valehenkilöllisyyksillä.

Leopardien elämää (Living with Leopards) – 10. toukokuuta
Luontodokumentin kuvausryhmä seuraa kahta leopardinpentua niiden kiehtovalla matkalla vastasyntyneistä täysikasvuisiksi.

Ashley Madison: Pettämissivuston paljastukset (Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal) – 15. toukokuuta
Salasuhteita etsiville tarkoitettu nettisivu hakkeroidaan ja miljoonien käyttäjien henkilökohtaiset tiedot vuodetaan. Samalla monen avioliitto ja koko elämä tuhoutuu.

Poliisivoima (Power) – 17. toukokuuta
Sukella Amerikan poliisilaitoksen historiaan dokumentissa, joka herättää ajatuksia kysymällä, kummalla on enemmän valtaa – kansalla vai poliisilla?

Kryptokultin nousu ja tuho (El vendedor de ilusiones: El caso Generación Zoe) – 23. toukokuuta
Dokumentti kertoo Argentiinan historian oudoimmasta huijauksesta, hengelliseksi valmennusverkostoksi naamioituneesta Generación Zoesta.

Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult – 29. toukokuuta
Kolmiosaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan TikTok-tanssijoita houkutelleeseen kulttiin, jota ylläpiti yritys nimeltä 7M.

Tulossa myös:

 • Toughest Forces on Earth – 22. toukokuuta

Toukokuun uudet spesiaalit:

 • Deaw Special: Super Soft Power – 1. toukokuuta
 • John Mulaney Presents: Everybody’s In L.A – 3. toukokuuta
 • Katt Williams: Woke Foke – 4. toukokuuta
 • Roast of Tom Brady – 5. toukokuuta
 • Mark Twain Prize Award: Kevin Hart – 11. toukokuuta
 • Rachel Feinstein: Big Guy – 21. toukokuuta
 • Franco Escamilla: Ladies’ man – 23. toukokuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.