Uusimmat

Prime Videon tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat huhtikuussa 2024

Kuva: @ Amazon Studios

01.04.2024 13:25 Muropaketin toimitus

Huhtikuun uutuuksissa ei ole Prime Videossa hurjasti hurrattavaa. Hiljaisen kuun ainoa varsinainen valopilkku on suositun videopelisarjan pohjalta tehty Fallout-sarja, jota odotamme varovaisen toiveikkaina.

Alla Prime Videon huhtikuun tarjonta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös.

SARJAT

Fallout
Kausi 1
11. huhtikuuta 2024

”Fallout perustuu yhteen kaikkien aikojen ikonisimmista videopelisarjoista, jossa seurataan tapahtumia maailmanlopun jälkeisessä maailmassa. Lucy on optimistinen paikallinen asukas, jolla on tyypillinen amerikkalainen “can-do” -asenne. Hänen rauhallinen ja idealistinen luonteensa joutuu koetukselle, kun hänet pakotetaan maan pinnalle pelastaakseen isänsä. Aaron Moten esittää Maximusta, nuorta sotilasta, joka nousee Veljeskunnaksi kutsutun sotilaallisen ryhmittymän soturiksi. Hän tekee kaikkensa edistääkseen Veljeskunnan tavoitteita tuoda lainsäädäntöä ja järjestystä autiomaahan. Ghoulina nähdään Walton Goggins, joka on moraalisesti monitulkintainen palkkionmetsästäjä, joka kantaa sisällään 200 vuoden historian ydinsodan jälkeisestä maailmasta.”

Furia
Kausi 2
19. huhtikuuta

”Tarina seuraa Elleniä ja Asgeiria heidän tehtävässään pidättää yksi Euroopan etsityimmistä äärioikeiston tukijoista ja vaalimanipulaatio-operaattoreista. Moldovalainen Ziminov on syy siihen, miksi Asgeir ja hänen tyttärensä piiloutuvat kauas pohjoiseen Norjassa. Heidät vedetään mukaan väkivaltaan, politiikkaan sekä tekoälyyn perustuvien psykologisten operaatioiden pyörteeseen, jotka on suunniteltu repimään Eurooppa ja NATO hajalle ennen Norjan NATO-päällikön eroamista. Heidän pahimmat painajaisensa toteutuvat, kun heidän todelliset identiteettinsä ja synkimmät salaisuutensa paljastuvat. He kiirehtivät estääkseen uuden terroristisen juonen, joka lopulta vie heidät Arktikselta Budapestiin ja sieltä Varsovan sydämeen. Furia -sarjaa tähdittävät Ine Marie Wilmann ja Pål Sverre Hagen.”

Bullsmith
Kausi 1
19. huhtikuuta

”Tositapahtumiin perustuva kapinallinen rakkaustarina sijoittuu 1980-luvun Kööpenhaminaan, missä käydään moottoripyöräsotaa. Tarina kertoo hukassa olevista nuorista, jotka asuvat myöhäisen 70-luvun ja 80-luvun alun Kööpenhaminassa. He löytävät yhteisöllisyyttä ja kuulumisen tunteen moottoripyöräjengistä nimeltä ’Bullshit’, mutta pian päätyvät brutaaliin konfliktiin. Pia on vain kuusitoistavuotias, kun hän rohkaistuu lähtemään perheensä luota. Hän ottaa mukaansa ainoastaan 100 kruunua ja halunsa olla osa yhteisöä. Kahdeksantoistavuotias Henning, joka tunnetaan Mackerelina, on myös kääntänyt selkänsä hyväksyttävälle yhteiskunnalle myöhäisen 70-luvun aikana. Hän unelmoi veljeydestä, vapaudesta ja moottoripyöristä. Hän taistelee tiensä Bullshitiin ja lopulta nousee sen presidentiksi, Piasta tulee hänen rakastettu vaimonsa. Elämä on hyvää hetken aikaa, ennen kuin Mackerel löytää itsensä verisestä sodasta Hells Angels -jengiä vastaan, eikä paluuta ole. Bullshitin on ohjannut Milad Alami, ja pääosissa nähdään Alba August ja Marco Ilsø.”

Jana – Marked for Life
Kausi 1
19. huhtikuuta

”Jana – Marked for life perustuu Emelie Scheppin suosittuihin romaaneihin Jana Berzeliusista. Tarina kertoo tapahtumista, kun korkea-arvoinen Ruotsin maahanmuuttoviraston johtaja löydetään murhattuna kotonaan, ja epäiltyjen listasta tulee pitkä. Apulaissyyttäjä Jana Berzelius (Madeleine Martin) huomaa pian, että murhalla on jotain tekemistä hänen omien tausta-asioidensa kanssa, ja päättää osallistua tutkintaan. Tuottajina toimivat Felix Herngren ja Henrik Björn.”

ELOKUVAT

How to Date Billy Walsh
5. huhtikuuta

”Teini-ikäiset Amelia (Charithra Chandran) ja Archie (Sebastian Croft) ovat olleet parhaita ystäviä lapsuudesta asti. Archie on aina ollut läsnä Ameliaa varten ja nauranut hänen vitseilleen, mutta samalla kuitenkin pitänyt salaisuutena rakkautensa häntä kohtaan. Juuri kun hän kerää rohkeutta tunnustaakseen rakkautensa, Amelia umpirakastuu uuteen amerikkalaiseen vaihto-oppilaaseen, Billy Walshiin (Tanner Buchanan). Sydänsärkynyt Archie yrittää kaikkensa pitääkseen Amelian ja Billyn erossa toisistaan, mutta lopulta huomaa toimivansa päinvastoin ja vaarantavansa samalla ystävyytensä.”

TULOSSA MYÖS

Puppy Love – 1. huhtikuuta
All Fun and Games – 1. huhtikuuta
Música – 4. huhtikuuta
Bad Comments – 8. huhtikuuta
Them (kausi 2)  – 25. huhtikuuta
Crossroads – 26. huhtikuuta