Uusimmat

Prime Videon tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat joulukuussa 2023

Kuva: © Amazon Studios

30.11.2023 14:15 Muropaketin toimitus

Joulukuussa Prime Videoon saapuu esimerkiksi Reacher-sarjan toinen tuotantokausi ja Eddie Murphyn uusi joulukomedia Candy Cane Lane sekä viime vuoden laatuleffat Everything Everywhere All at Once ja The Northman.

Alla Prime Videon joulukuun tarjonta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös…

SARJAT

Reacher 
Kausi 2
15.12.2023

”Reacher-sarjan toisen kauden tapahtumat käynnistyvät tilanteesta, jossa Yhdysvaltain armeijan sotilaspoliisin veteraanitutkija Jack Reacher vastaanottaa koodatun viestin, josta paljastuu, että hänen entisen 110. MP Special Investigations -yksikkönsä jäseniä on murhattu järjestelmällisesti. Reacher aktivoituu ajelehtivasta elämäntyylistään ja tapaa kolme entistä tiimikaveriaan, joista hitsautuu murhatutkinnan ydinporukka. Joukkoon lukeutuvat Frances Neagley (Maria Sten), talous- ja kirjanpitoasiantuntija Karla Dixon (Serinda Swan), jolle Reacher on jo pitkään ollut heikko kohta, sekä nopeapuheinen ja impulsiivinen perheenpää David O’Donnell (Shaun Sipos). Yhdessä he alkavat yhdistelemään puuttuvia palasia mystisessä palapelissä, jossa panokset kasvavat jokaisessa käänteessä. Samalla herää kysymys siitä, kuka heidät on pettänyt ja kuka kuolee seuraavaksi.”

Tulossa myös

  • Los Farad (kausi 1) – 12.12.2023

ELOKUVAT

Candy Cane Lane
1.12.2023

”Eddie Murphyn tähdittämä Candy Cane Lane -jouluelokuva on hullunhauska kertomus Chrisistä (Eddie Murphy), joka päättää voittaa naapuruston vuotuisen joulukoristekilpailun. Parantaakseen voittomahdollisuuksiaan hän tekee arvaamattoman sopimuksen ilkikurisen Pepper-tontun (Jillian Bell) kanssa, joka langettaa naapuruston ylle loitsun, joka herättää eloon 12 Days of Christmas -joululaulun sanoitukset ja vie kaupungin täydelliseen kaaokseen. Chrisin vaimo Carol (Tracee Ellis Ross) ja heidän kolme lastaan joutuvat taistelemaan sekä aikaa että oikukkaita tonttuja vastaan purkaakseen Pepperin loitsun ja pelastaakseen koko kaupungin joulun.”

Your Christmas or Mine 2
8.12.2023

”On taas se ihanin aika vuodesta… mutta onko se sitä Jamesille ja Hayleylle? Your Christmas or Mine -elokuvan toisessa osassa Jamesin isä on kutsunut Taylorit joulunviettoon luksushiihtokeskukseen Itävallan Alpeille, jotta he voisivat tavata hänen uuden amerikkalaisen tyttöystävänsä. Kuitenkin Hayleyn isä, Geoff, joka halusi hoitaa oman perheensä lomavaraukset, näyttää ymmärtäneensä ohjeistuksen väärin ja suunnitelmat alkavat mennä metsään. Lentokentällä tapahtuneen kuljetussekaannuksen johdosta perheet päätyvät toistensa majoituksiin eri puolille laaksoa ja Tripadvisorin arvosteluluokituksen vastakkaisiin ääripäihin. Voivatko Hayleyn ja Jamesin välit kestää toisen myrskyisen perhejoulun vai onko heidän yhteinen tulevaisuutensa nyt vaakalaudalla?”

Silver And The Book Of Dreams
8.12.2023

”Kirjailija Kerstin Gierin Unien kirjat -fantasiatrilogiaan perustuvassa Silver and the Book of Dreams -elokuvassa kuvataan 17-vuotiaan Livin poikkeuksellista elämää. Liv muuttaa Lontooseen äitinsä Annin ja pikkusiskonsa Mian kanssa. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Liv kohtaa salaseuraan kuuluvan salaperäisen Henryn, jolla on kyky nähdä todentuntuisia unia. He eivät kuitenkaan tiedä, että unelmien toteuttaminen vaatii korkean hinnan.”

Tulossa myös

  • To Catch a Killer – 1.12.2023
  • The Portable Door – 1.12.2023
  • Everything Everywhere All at Once – 1.12.2023
  • Un Stupéfiant Noël – 8.12.2023
  • Merry Little Batman – 8.12.2023
  • The Northman – 14.12.2023
  • Amsterdam – 14.12.2023

Muropaketin uusimmat