Uusimmat

Prime Videon tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat tammikuussa 2024

01.01.2024 18:00 Muropaketin toimitus
Nicole Kidman Expats-sarjassa Amazon Studios

Nicole Kidman Expats-sarjassa © Amazon Studios

Prime Videon uusi vuosi alkaa uutuussarjoilla Twister Metal ja Expats. Elokuvapuolella tarjolle tulee Foe ja Role Play.

Alla Prime Videon tammikuun tarjonta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös…

SARJAT

James May: Our Man In India
Kausi 3
5.1.2024

”James May on aloittamassa suurinta seikkailuaan tähän mennessä: hän suuntaa 3 000 mailin matkalle ympäri Intian rannikon kokeakseen maailman väkirikkaimman ja ehkä poikkeuksellisimman valtion todellisen luonteen kaikkine sävyineen. Matka käynnistyy Arabianmereltä ja päättyy Bengalinlahteen, ja sen varrella May kohtaa Intian uskomattomat nähtävyydet aina Rajasthanin paahteisista aavikoista Himalajan vuoriston dramaattisiin rinteisiin sekä Sundarbansin monimuotoisiin mangrovemetsiin ja maailman suurimpiin kaupunkeihin, kuten Mumbaihin, Delhiin ja Kalkuttaan.”

Twisted Metal
Kausi 1
19.1.2024

”Twisted Metal on adrenaliinin täyteinen toimintakomediasarja, joka perustuu Rhett Reesen ja Paul Wernickin (Deadpool, Zombieland) omaperäiseen alkuperäisteokseen. Sarjan on käsikirjoittanut Michael Jonathan Smith (Cobra Kai). Post-apokalyptisessa tarinassa seurataan introverttia, yhteiskunnan ulkopuolella elävää John Doea, joka saa tilaisuuden parempaan elämään – edellyttäen, että hän kykenee toimittamaan salaperäisen paketin menestyksekkäästi halki maailmanlopun jälkeisen autiomaan.”

Expats
Kausi 1
26.1.2024

”Expats-sarja vie katsojat Hongkongin eläväiseen, mutta myrskyisään sykkeeseen, jossa kolmen amerikkalaisnaisen elämät risteävät äkillisen perhetragedian seurauksena. Sarja avaa näiden päähenkilöiden etuoikeuksia laajemmin ja pohtii, mitä tapahtuu, kun raja uhriuden ja syyllisyyden välillä hämärtyy.”

ELOKUVAT

Foe
5.1.2024

”Oscar-ehdokkuuksilla palkittujen näyttelijöiden tähdittämässä Foe-elokuvassa tutkitaan avioliiton ja identiteetin rakentumisen monimutkaisia kysymyksiä epävarmassa maailmassa. Elokuva seuraa Henrietan (Saoirse Ronan) ja Juniorin (Paul Mescal) elämää syrjäseudun pienellä maatilalla, joka on kuulunut Juniorin suvulle sukupolvesta toiseen. Heidän rauhallinen arkensa kuitenkin järkkyy, kun kutsumaton vieras (Aaron Pierre) ilmaantuu heidän ovelleen hätkähdyttävän ehdotuksen kanssa. Ovatko he valmiita asettamaan suhteensa ja mahdollisesti koko identiteettinsä vaakalaudalle saadakseen tilaisuuden selviytyä uudessa maailmassa?”

Role Play
12.1.2024

”Emmalla on ihana aviomies, kaksi lasta ja koti New Jerseyn esikaupunkialueella – hänellä on myös salainen elämä palkattuna salamurhaajana. Tämä on salaisuus, jonka hänen aviomiehensä David saa selville, kun pariskunta päättää piristää avioliittoaan pienellä roolileikillä.”

Muropaketin uusimmat