Uusimmat

Prime Videon tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat toukokuussa 2023

© AMAZON CONTENT SERVICES LLC / Ana Carballosa

02.05.2023 14:02 Muropaketin toimitus

Toukokuussa Prime Videossa julkaistaan mm. Ben Affleckin tuore Air-elokuva.

Alla Prime Videon toukokuun tarjonta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös…

SARJAT

James May: Oh Cook!
Kausi 2
24. toukokuuta

”Oh Cook! -sarjan toisella kaudella James May jatkaa gastronomian täyteisiä seikkailujaan ja loihtii kulinaristisia elämyksiä eri puolilta maailmaa. Oh Cook! todistaa jälleen, että herkullisen ruoan valmistuksessa ei tarvitse olla gastronomiavelho. James May ui sulavasti keittiön eri roolien välillä ja valmistaa suussa sulavia annoksia sekä jakaa vinkkejä, joiden avulla aivan tavallisista kaupasta saatavista raaka-aineista saa tehtyä huippuhyvää ruokaa ilman ruokaohjelmien monimutkaisia temppuja.”

ELOKUVAT

Air
12. toukokuuta

”Ben Affleckin käsikirjoittama Air-elokuva kertoo uskomattoman tarinan uransa alkumetreillä olevasta Michael Jordanista ja Niken kokemattomasta koripallo-osastosta sekä heidän välisestä kumppanuudestaan, jonka myötä syntyi urheilumaailman ja nykykulttuurin mullistanut Air Jordan -brändi. Air on tunteikas kertomus, joka seuraa epäsovinnaisen tiimin uhkapeliä, jossa he laittavat kaiken työuraansa myöten likoon, sekä tarina tinkimättömän vision omaavasta äidistä, joka tietää poikansa kykyjen arvon. Ennen kaikkea Air on kuvaus ilmiömäisestä koripalloilijasta, joka tulisi olemaan kaikista suurin.”

Take a Chance
19. toukokuuta

”Dokumentissa sukelletaan maailman tunnetuimman surullisenkuuluisan stalkerin Gert van der Graafin mielenmaisemaan. Elokuva tarjoaa poikkeuksellisen suodattamattoman näkymän van der Graafin elämään ja paljastaa samalla, kuinka hänen ihastuksensa ABBA-supertähti Agnetha Fältskogiin syntyi vain kahdeksan vuoden ikäisenä ja miten ihastus vähitellen muuttui pakkomielteeksi vaikuttaen hänen loppuelämänsä kulkuun. Elokuva kehystää tapahtumia asiantuntijoiden, psykologien, van der Graafin ystävien sekä hänen oman kertomuksensa kautta ja osoittaa, kuinka pakonomainen ihailu voi kääntyä rikokseksi.”

The Gryphon
26. toukokuuta

”Kolme oman tiensä kulkijaa, Mark, Memo ja Becky löytävät fantasiamaailman nimeltään The Black Tower, jossa elää hirviö, Gryphon, joka haluaa syödä maailman ja alistaa kaikki elävät olennot. Mark on heistä ainoa, joka voi kukistaa hirviön, mutta hän ei ole sankari eikä sellaiseksi halua. Hänellä on tarpeeksi tekemistä koulunsa, raivokohtauksiensa ja ensirakkautensa kanssa eikä taistelu hirviöitä vastaan tule kysymykseenkään. Kun Markin veli Thomas katoaa, ystävien on lopulta astuttava fantasiamaailmaan ja kohdattava sen vaarat.”

Muropaketin uusimmat