Uusimmat

SkyShowtimen tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat huhtikuussa 2024

Kuva: © 2023 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

01.04.2024 12:58 Muropaketin toimitus

Huhtikuussa SkyShowtimen valikoimaan lisätään mm. uusin Ryhmä Hau -elokuva sekä Ewan McGregorin uutuussarja A Gentleman in Moscow.

Alla SkyShowtimen huhtikuun tarjonta uutuuksien osalta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös.

SARJAT

Boat Story
Kausi 1
5. huhtikuuta

”Kun kovia kokeneet, toisilleen vieraat Janet (Daisy Haggard – Back to Life, Breeders) ja Samuel (Paterson Joseph – Vigil, Noughts & Crosses) löytävät haaksirikkoutuneesta veneestä kokaiinilastin, he eivät ole uskoa onneaan. He sopivat myyvänsä huumeet ja jakavansa tuotot, mutta pian tapaukseen sekaantuu poliiseja, naamioituneita palkkatappajia sekä laatupukuja suosiva gangsteri, joka tunnetaan ainoastaan Räätälinä (Tcheky Karyo – Baptiste, The Missing).”

Star Trek: Discovery
Kausi 5
5. huhtikuuta

”Viidennellä ja viimeisellä Star Trek: Dicovery -kaudella kapteeni Burnham ja U.S.S. Discoveryn miehistö päätyvät eeppiselle seikkailulle ympäri galaksia etsiessään muinaista voimaa, jonka olemassaolo on pidetty tarkoituksella salaisuutena vuosisatojen ajan. Etsintään osallistuu kuitenkin myös vaarallisia vihollisia, jotka tavoittelevat palkintoa epätoivoisin keinoin.”

A Gentleman in Moscow
Kausi 1
18. huhtikuuta

”A Gentleman in Moscow -sarjan pääosassa nähdään Ewan McGregor (Star Wars -elokuvat, Halston, Trainspotting) varakkaana kreivi Alexander Rostovina, joka löytää itsensä historian väärältä puolelta Venäjän vallankumouksen jälkimainingeista. Kreiviä ei teloiteta välittömästi, mutta neuvostotuomioistuin määrää hänet arestiin ylellisen Hotel Metropolin kattohuoneistoon, jossa hänen täytyy kuoleman uhalla pysytellä. Aika kuluu ja hotellin ovien ulkopuolella eletään Venäjän historian myrskyisimpiä vuosikymmeniä. Pieniin tiloihin vangittu Rostov itse keskittyy tutkailemaan sisäistä maailmaansa. Hän rakentaa itselleen uuden elämän hotellin seinien sisäpuolella ja päätyy arvostamaan ystävyyttä, perhettä ja rakkautta uudella tavalla.”

Apples Never Fall
Kausi 1
23. huhtikuuta

”Liane Moriartyn New York Times -menestysromaaniin perustuvan Apples Never Fall -sarjan keskiössä on päälle päin täydellisen oloinen Delaneyn perhe. Entiset tennisvalmentajat Stan (Sam Neill) ja Joy (Annette Bening) ovat myyneet menestyksekkään tennisakatemiansa ja valmistautuvat elämänsä kultaisiin vuosiin. He odottavat tilaisuutta viettää aikaa neljän aikuisen lapsensa (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles) kanssa, mutta kaikki muuttuu, kun haavoittunut nuori nainen koputtaa Joyn ja Stanin ovelle ja tuo mukanaan heidän kaipaamaansa jännitystä. Kun Joy katoaa yllättäen, lapset joutuvat tarkastelemaan vanhempiensa täydelliseltä vaikuttanutta liittoa uusin silmin ja perheen synkimmät salaisuudet alkavat paljastua.

ELOKUVAT

Ryhmä Hau: Mahtielokuva
9. huhtikuuta

”Kun taikameteoriitti tekee pakkolaskun Adventure Cityyn, PAW Patrol -koirat saavat supervoimat ja heistä tulee MIGHTY PUPS! Skyelle, ryhmän pienimmälle jäsenelle, uudet voimat ovat unelmien täyttymys. Tilanne saa kuitenkin vaarallisen käänteen, kun pentujen arkkivihollinen Humdinger pakenee vankilasta ja yrittää yhdessä hullun tiedemiehen kanssa varastaa pentujen supervoimat itselleen. Adventure Cityn kohtalo on vaakalaudalla. Mighty Pupsien täytyy pysäyttää superroistot ennen kuin se on liian myöhäistä, ja Skyen on opittava, että pienimmälläkin koiralla voi olla suuri merkitys.”

Book Club: The Next Chapter
18. huhtikuuta

”Legendaariset ikonit Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen ja Mary Steenburgen palaavat yhteen elokuvassa Book Club: The Next Chapter. Odotetussa jatko-osassa Diane (Keaton), Vivian (Fonda), Sharon (Bergen) ja Carol (Steenburgen) lähtevät kirjakerhonsa kesken ikimuistoiselle matkalle Italiaan. Elokuvassa nähdään myös Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Andy Garcia ja Don Johnson. Bill Holderman tekee paluun ohjaajana.”