Uusimmat

SkyShowtimen tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat joulukuussa 2022

01.12.2022 14:00 Muropaketin toimitus

The Northman

SkyShowtimen joulukuun uutuuslista ei määrällisesti vedä vertoja vaikkapa Netflixille, mutta ainakin luvassa on pari isoa julkaisua, joita ei muista palveluista löydy.

Alla SkyShowtimen joulukuun tarjonta uutuuksien osalta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös…

SARJAT

The Calling (kausi 1)

1. joulukuuta alkaen

”The Calling kertoo newyorkilaisetsivä Avraham Avrahamista (Unorthodox-sarjan Jeff Wilbusch), jonka supervoima totuuden selvittelyssä on hänen uskonsa ihmiskuntaan. Syvästi hengellinen ja uskonnollisia periaatteita noudattava Avraham joutuu kyseenalaistamaan oman inhimillisyytensä, kun alkujaan rutiinitapaukselta vaikuttanut tutkimus kääntyykin päälaelleen. Sarja perustuu Dror Mishanin menestysromaaniin The Missing File, joka on Avraham Avrahamista kertovan kirjasarjan ensimmäinen osa.”

Pitch Perfect: Bumper in Berlin (kausi 1)

1. joulukuuta alkaen

”Pitch Perfect: Bumper in Berlin seuraa Devinen Bumper Allenia vuosia aiempien elokuvaesiintymisten jälkeen ja kuvaa, kuinka hän muuttaa Saksaan elvyttämään musiikkiuraansa, kun yksi hänen kappaleistaan nousee hitiksi Berliinissä.”

1923 (kausi 1)

19. joulukuuta alkaen

”Oscar-ehdokas Taylor Sheridanin 1923 kertoo lisää Yellowstone-sarjan taustoista ja toimii jatkona ennätyksiä rikkoneelle 1883-sarjalle. Oscar-ehdokas Harrison Fordin ja Oscar-voittaja Helen Mirrenin tähdittämä 1923 esittelee uuden Duttonin perheen sukupolven ja tarkastelee 1900-luvun alkua, jolloin kulkutaudit, historiallinen kuivuus, kieltolain päättyminen ja Yhdysvaltain suuri lama koettelivat läntisiä vuoristoseutuja ja sinne asettunutta Duttonin perhettä.”

ELOKUVAT

The Northman

14. joulukuuta

”Visionäärinä tunnetun Robert Eggersin ohjaama The Northman on eeppinen, toiminnantäyteinen tarina nuoren viikinkiprinssin pyrkimyksistä kostaa isänsä murha. Elokuvaa tähdittävät mm. Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor- Joy, Ethan Hawke, Björk sekä Willem Dafoe.”

Top Gun: Maverick

22. joulukuuta

”Yli 30 vuotta yhtenä laivaston huippulentäjistä palvellut Pete ’Maverick’ Mitchell (Tom Cruise) palaa sinne, minne hän kuuluukin. Hän koettelee rajoja rohkeana koelentäjänä ja välttelee ylennyksiä voidakseen jatkaa lentämistä. Hän päätyy kouluttamaan Top Gun -lentäjistä koostuvaa erityisosastoa tehtävään, jollaista yksikään elävä lentäjä ei ole kokenut. Yksi hänen koulutettavistaan on luutnantti Bradley Bradshaw (Miles Teller) eli ’Rooster’, jonka isä oli Maverickin edesmennyt ystävä ja tutkaupseeri, luutnantti Nick ’Goose’ Bradshaw. Epävarman tulevaisuuden ja menneisyyden haamujen vainoama Maverick joutuu kohtaamaan syvimmät pelkonsa. Tarina huipentuu tehtävään, joka vaatii äärimmäisiä uhrauksia siihen valituilta lentäjiltä.”