Uusimmat

SkyShowtimen tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat toukokuussa 2024

Kuva: © Universal Studios

30.04.2024 17:00 Muropaketin toimitus

Toukokuussa SkyShowtimeen saapuu ennakkotietojen mukaan melko vähänpuoleisesti uutuuksia.

Alla SkyShowtimen toukokuun tarjonta uutuuksien osalta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös.

SARJAT

The Family Stallone
Kausi 2
16. toukokuuta

”Tällä kaudella Stallonet, jotka ovat olleet yksi Los Angelesin kuuluisimmista perheistä neljän vuosikymmenen ajan, jättävät Hollywoodin taakseen ja muuttavat itään. Tyttäret Sophia ja Sistine seuraavat unelmiaan New Yorkissa, Scarlet opiskelee ja rakastuu Miamissa. Sly ja Jen lentävät pesästään ja asettuvat Palm Beachiin. Etäisyys ei kuitenkaan pidä perhettä erillään. Kausi huipentuu unohtumattomaan Italian matkaan, jolla Stallonet tutustuvat sukuhistoriaansa, lämmittelevät suhteitaan ja luovat upeita muistoja.”

Concordia
Kausi 1
23. toukokuuta

”Concordia on tulevaisuuden kunta: kaikki perustuu valvontaan ja tiedonkeruuseen – ei itsekkäistä tai pahantahtoisista syistä, vaan yhteiskunnan kansalaisten parhaaksi. Kunnan johto haluaa luoda vapaamman, oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän yhteiskunnan.
Kahden vuosikymmenen jälkeen Concordia on jo kiistaton menestys, kunnes kaksi katastrofia iskee: kunnassa tapahtuu ensimmäinen murha ja joku hakkeroi läpäisemättömänä pidetyn tekoälyjärjestelmän vaarantaen sen perustan ja laajentumismahdollisuudet. Tästä käynnistyy kilpajuoksu aikaa vastaan hakkeroinnin jälkien korjaamiseksi, murhan selvittämiseksi ja laajentumissuunnitelmien toteuttamiseksi, mutta tutkijat törmäävät pian syvästi järkyttävään salaisuuteen, joka uhkaa tuhota kaiken…”

ELOKUVAT

Strays
1. toukokuuta

”Sanotaan, että koira on ihmisen paras ystävä, mutta mitä jos ihminen onkin täysi retku? Silloin saattaa olla koston paikka – koiratyyliin. Hylätty koira yhdistää voimansa muiden kulkukoirien kanssa kostaakseen entiselle retkulle omistajalleen animaatiokomediassa, jonka ovat tuottaneet Oscar-palkitut Phil Lord ja Chris Miller (Spider-Man: Into the Spider-Verse). Ääninä useita nimekkäitä näyttelijöitä, kuten Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Randall Park ja Isla Fisher.”

My Big Fat Greek Wedding 3
22. toukokuuta

”My Big Fat Greek Wedding -menestyselokuvasarja jatkuu odotetussa kolmannessa osassa, jossa kreikkalaishäät ovat entistäkin isommat. Tutut kasvot Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Andrea Martin ja Lainie Kazan tekevät paluun.”