Uusimmat

Elokuvateatteri Orion uudistuu – lippuja pian myös verkkokaupasta

09.01.2009 13:50 Muropaketin toimitus

elokuvaKevätkausi 2009 tuo tullessaan koko joukon uudistuksia helsinkiläisen elokuvateatteri Orionin toimintaan. Näytöslippujen ostaminen on jatkossa entistä helpompaa, sillä se sujuu helmikuun alusta lähtien omalta kotikoneelta. Orionin lippuja myydään verkkokaupassa, jonne on pääsy Kavan kotisivujen kautta.

Uusi verkkokauppa avutuu tammi-helmikuun vaihteessa yhtä aikaa uudistuneiden kotisivujen kanssa. Orionin näytöslipun normaalihinta on 13.1. alkaen 5 €, ja samalla kantakorttivelvollisuus poistuu. Perinteisen kantakortin korvaa samassa yhteydessä Orionin klubikortti (4 € + muovikortin kertaluonteinen lunastusmaksu 1 €), jolla on edelleen mahdollista lunastaa normaalihintaisia näytöslippuja edulliseen 4 euron hintaan.

Erikoisnäytösten lipunhinnoista klubikortilla saa euron alennuksen. Klubikortti on voimassa 6 kk ostopäivästä, minkä jälkeen jäsenyyden voi halutessaan uusia. Kortilla saa myös tukun klubietuja, joista tarkempaa tietoa tuonnempana. Huom! Klubikortti ei ole enää edellytys näytöslipun ostamiselle. Jo ostetut kantakortit käyvät klubikortista voimassaoloaikansa loppuun asti.

www.kava.fi