Uusimmat

40 vuotta täyttävä seikkailuelokuvien klassikko ei saakaan jatko-osaa – ja olisihan se pitänyt huhun lähteestäkin arvata

Kuva: © 2007 Warner Bros. Entertainment Inc.

16.09.2024 10:02 Muropaketin toimitus

Brittien pahimpiin juorulehtiin kuuluva The Sun väitti viime viikolla kivenkovaa, että vuoden 1985 seikkailuklassikko The Goonies – Arkajalat on saamassa jatko-osan. Nyt väite on torpattu silkaksi höpöksi.

The Gooniesin jatko-osan kuvausten väitettiin käynnistyvän ensi kesänä. The Sunin mukaan alkuperäisen elokuvan tuottanut ja käsikirjoittanut Steven Spielberg korvaisi edesmenneen Richard Donnerin ohjaajana, ja mukana olisi myös moni vuoden 1985 klassikon alkuperäisnäyttelijä.

Nyt kuitenkin sekä Corey Feldman (Mouth) että Martha Plimpton (Stef) ovat kumonneet lehden väitteet omissa somekanavissaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Martha Plimpton (@marthaplimpton) jakama julkaisu

The Gooniesissa näyttelivät myös esimerkiksi Josh Brolin, Ke Huy Quin ja Sean ”Samvais Gamgi” Astin, joka on naureskellut The Sunin väitteille jakamalla feikkijulisteen The Goonies 2:sta ja kannustanut Steven Spielbergiä toteuttamaan The Sunin ”paljastaman” suunnitelman oikeasti.

The Goonies on katsottavissa nyt suoratoistona Prime Videosta ja Viaplaysta. Vuokra- ja myyntiversiot löytyvät myös muista palveluista.

Warner Bros.:in kuvaus elokuvasta kuuluu seuraavasti:

”Steven Spielbergin rikas mielikuvitus syöksee pienistä sankareista koostuvan joukon hurjalle, yllätyksiä pursuavalle seikkailuretkelle, joka ylittää poppoon hurjimmatkin unelmat. Nuoret seuraavat salaperäistä aarrekarttaa uskomattomaan maanalaiseen valtakuntaan, joka koostuu kiemurtelevista käytävistä, mahdottomista ansoista ja kauan sitten kadonneesta, kultakolikoita täynnä olevasta merirosvolaivasta. Joukko yrittää karata kompastelevaa konnaperhettä ja lempeää hirviötä, jonka kasvoja vain äiti voi si rakastaa. Tämä perheseikkailuklassikko on – aina alusta sen merirosvo maiseen loppuun asti – elokuvallinen aarrelöytö täynnä henkeäsalpaavaa toimintaa, huimaavia erikoistehosteita ja luissa ja ytimissä tuntuvaa jännitystä.”