Uusimmat

24 vuotta vanhalle tieteiskomedialle on odotettu jatko-osaa pitkään – nyt siitä ollaan tekemässä tv-sarjaa

20.04.2023 18:30 Muropaketin toimitus

Dean Parisotin ohjaama Galaxy Quest julkaistiin vuonna 1999. Siitä on jo pitkään suunniteltu tv-sarjaa.

Vuonna 1999 julkaistu scifikomedia Galaxy Quest siirtyy vihdoinkin tv-sarjan muotoon, uutisoi The Hollywood Reporter. Sarjaa puuhaavat yhteistyössä Paramount+ ja Paramount Television Studios.

Toistaiseksi vain yksi nimi on kiinnitettynä tulevaan sarjaan. Sen käsikirjoittajaksi on nimetty Mark Johnson, joka toimi Galaxy Quest -elokuvan vastaavana tuottajana. Uutisen mukaan Johnsonille etsitään parhaillaan käsikirjoittajaparia.

Kerta ei ole ensimmäinen, kun Galaxy Questista puuhataan tv-sarjaversiota. Ensimmäinen hyllytetty yritys oli vuonna 2015, jolloin sarjasta suunniteltiin jatko-osaa alkuperäiselle elokuvalle. Pari vuotta tuon jälkeen tehtiin uusi yritys, joka kuitenkin hyytyi Alan Rickmanin kuolemaan.

Galaxy Quest -elokuva kertoo joukosta tieteissarjan näyttelijöitä, jotka joutuvat oikeastikin seikkailemaan avaruuteen. Rickmanin lisäksi Dean Parisotin ohjaamassa elokuvassa näyttelevät muun muassa Tim Allen, Sigourney Weaver, Tony Shalhoub, Sam Rockwell, Daryl Mitchell ja Enrico Colantoni.

Alkuperäinen Galaxy Quest löytyy suoratoistossa Ruudusta ja SkyShowtimesta.