Uusimmat

Alkuvuoden kovimman kauhuhitin voi katsoa Suomessa kotona tästä päivästä lähtien

15.05.2023 12:55 Muropaketin toimitus

12 miljoonan dollarin budjetilla tehty ja lähes 180 miljoonan dollarin lipunmyynnin kerännyt M3gan-kauhuhitti pyörii nyt kotiteattereissakin.

M3ganin digitaalinen myyntiversio tuli saataville aamulla. Vuokraversio elokuvasta julkaistaan parin viikon päästä maanantaina 29. toukokuuta. Julkaisusta jossakin lukuisista kuukausimaksullisista suoratoistopalveluista ei ole vielä tietoa.

Gerard Johnstonen ohjaaman ja Akela Cooperin käsikirjoittaman M3ganin juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”M3GAN on tekoälyn ihme, aidonoloinen nukke, joka on ohjelmoitu lapsen parhaaksi ystäväksi ja vanhempien liittolaiseksi. Nerokkaan, leluyritykselle robotteja suunnittelevan Gemman (Get Out’in Allison Williams) luoma M3GAN oppii ja siitä tulee ystävä, opettaja, leikkikaveri ja suojelija lapselle, johon se on yhdistetty. Kun Gemmasta yllättäen tulee orvoksi jääneen 8-vuotiaan siskontyttärensä Cadyn (Violet McGraw, The Haunting of Hill House) huoltaja, hän huomaa olevansa epävarma ja valmistautumaton toimimaan vanhempana. Kovan työpaineen alaisena Gemma päättää yhdistää M3GAN-prototyyppinsä Cadyn kanssa yrittääkseen ratkaista molemmat ongelmat – päätös, jolla on ennalta-arvaamattomia seurauksia.”

M3gan on kerännyt kehuja, mutta Muropaketin arvion kirjoittanut toimittaja Aki Lehti ei elokuvasta innostunut:

Arvostelu | M3GAN ei kehujaan ansaitse – kauhuhitti olisi kaivannut enemmän gorea ja veriroiskeita

M3ganille on odotetusti luvassa jatkoa, mutta vasta vuoden 2025 aikana.