Uusimmat

Prime Videon ääriväkivaltainen ja 99 % tuore supersankarisarja jatkuu vielä kolme kautta

Kuva: © Amazon Studios

16.04.2024 11:21 Muropaketin toimitus

Robert ”The Walking Dead” Kirkmanin sarjakuvista ammentava Invincible eli Voittamaton lukeutuu Prime Videon tunnetuimpiin sarjoihin. Amazon aikoo pitää siitä kiinni vielä vuosia.

Coming Soon -sivuston mukaan Invinciblen kolmas tuotantokausi on nyt kehitteillä ja kaudet neljä ja viisi tulossa myös. Asiasta mainittiin Skyboundin Invincible-pelin joukkorahoitussivulla, kunnes kyseinen kohta siivottiin piiloon.

Mitä ilmeisimmin joku on lähtenyt keulimaan vähän liikaa paljastusten kanssa.

Järin suuri yllätys ei Invinciblen jatkuminen kuitenkaan ole, sillä tekijät ovat koko ajan puhuneet pidemmästä tarinakaaresta ja sarja on tuttu näky Prime Videon TOP 10 -listalla. Myös arviot ovat olleet ylistäviä: Rotten Tomatoesissa Invinciblen tuoreusasteet ovat tällä hetkellä 99 ja 88 prosenttia.

Sarjan kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Voittamaton on aikuisille suunnattu supersankarisarja, jonka pääosassa on 17-vuotias Mark Grayson, joka on aivan kuin muut ikäisensä kaverit – paitsi että hänen isänsä on planeetan vahvin supersankari, Omni-Man. Kun Markin omatkin voimat kehittyvät, hän saa oppia, että isä ei ehkä olekaan niin sankarillinen kuin hän on kuvitellut.”

Invinciblen toinen tuotantokausi päättyi Prime Videossa hiljattain. Suosittelemme sitä lämmöllä kaikille verisen supersankariviihteen ystäville – kuten myös Prime Videon The Boysia.