Uusimmat

Hollywoodin tähtinäyttelijälle annettiin tehtäväksi suudella 10 miehen kanssa: “Sellainen oli normaalia vielä 2000-luvun alussa”

Kuva: Amazon MGM Studios

23.04.2024 13:50 Muropaketin toimitus

Anne Hathaway näyttelee seuraavaksi pääosaa Prime Videon elokuvassa The Idea of You, joka julkaistaan suoratoistossa 2. toukokuuta.

Anne Hathaway nähdään seuraavaksi pääosassa Robinne Leen romaaniin pohjautuvassa romanttisessa draamassa The Idea of You, joka julkaistaan Prime Videossa ensi viikolla. V Magazinen haastattelussa Hathaway kertoo, miten esimerkiksi roolitusten hoitaminen on muuttunut parinkymmenen vuoden aikana.

Hathaway kertoo, että ”joskus 2000-luvun alussa” hän joutui suutelemaan kymmenen miehen kanssa, kun roolittajat etsivät hänelle sopivaa vastanäyttelijää. Hän ei kuitenkaan paljasta, mistä elokuvasta oli kyse.

“Minulle sanottiin, että meille on tulossa tänään kymmenen miestä ja roolitamme teidät. Että enkös olekin innoissani siitä, että pääsen suutelemaan heistä jokaista. Ja itse ajattelin vain, että onkohan minussa jotain vikaa, kun en ole lainkaan innoissani tästä”, Hathaway muistelee.

“Minusta se kuulosti ällöttävältä. Mutta olin niin nuori ja hirveän tietoinen siitä, kuinka helppoa olisi menettää kaikki, jos saa otsaansa hankalan ihmisen leiman, joten niin vain yritin esittää innostunutta… Ei se ollut mitään power playta, kukaan ei yrittänyt olla tahallaan ikävä tai satuttaa minua. Se oli vaan erilaista aikaa ja nyt tiedämme paremmin.”

Hänen mukaansa The Idea of Youn roolitus tehtiinkin sitten täysin eri tavalla. Hathaway itse toimii elokuvassa pääosan lisäksi tuottajana. Toista pääosaa Michael Showalterin ohjaamassa elokuvassa esittää Nicholas Galitzine (Red, White and Royal Blue).