Uusimmat

Antikristus tulee taas – The First Omen -elokuvan traileri esittelee kauhuklassikon esiosan

Kuvakaappaus The First Omenin trailerista © 20th Century

04.01.2024 17:00 Muropaketin toimitus

The First Omen saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 5. huhtikuuta. Elokuva nähdään näillä näkymin valkokankailla myös Suomessa, mutta tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä tiedossa.

Huhtikuussa julkaistava The First Omen toimii esiosana vuonna 1976 julkaistulle kauhuklassikolle The Omen. Uusi elokuva seuraa Nell Tiger Freen esittämää naista, joka matkaa Roomaan antaakseen elämänsä täysin kirkon käyttöön. Vastassa on kuitenkin äärimmäinen pahuus.

Muissa rooleissa nähdään muun muassa Bill Nighy, Ralph Ineson ja Sônia Braga. Elokuvan ohjaa debyyttipitkän elokuvansa tekevä Arkasha Stevenson. Käsikirjoituksesta vastaavat Stevenson, Tim Smith ja Keith Thomas, Ben Jacobyn tarinan pohjalta.

Alkuperäisessä The Omen -elokuvassa Gregory Peckin ja Lee Remickin esittämä pariskunta adoptoi pojan, joka paljastuu paholaisen lapseksi. Elokuvan ohjasi Richard Donner ja käsikirjoituksesta vastasi David Seltzer. Elokuva, sen ensimmäinen jatko-osa ja vuonna 2006 tehty remake löytyvät suoratoistossa Disney+:sta.

Katso ensimmäinen traileri The First Omenista tästä videosta: