Uusimmat

Anya Taylor-Joy ei puhu juuri mitään Furiosa-elokuvassa: “Olin kuvauksissa kuukausia hiljaa”

Kuva: © 2023 Warner Bros. Entertainment Inc.

14.05.2024 18:00 Muropaketin toimitus

Anya Taylor-Joyn tähdittämä Furiosa: A Mad Max Saga saa ensi-iltansa Suomessa ensi viikolla 24. toukokuuta.

Seuraava George Millerin ohjaama Mad Max -maailmaan sijoittuva elokuva on ensi viikolla julkaistava Furiosa: A Mad Max Saga. Elokuvan nimiroolia esittää tällä kertaa Anya Taylor-Joy, joka Varietyn uutisen mukaan ei pääse sanomaan elokuvassa kuin noin 30 lausetta.

Näyttelijä kertoo olleensa kuvauksissa “kuukausia” sanomatta sanaakaan, ja selittää sen olleen hänelle todella hankalaa.

“En ole koskaan elokuvaa tehdessäni ollut yhtä yksin”, Taylor-Joy kommentoi.

Hahmon hiljaisuus tuskin tulee suurena yllätyksenä, sillä eiväthän Mel Gibsonin tai Tom Hardyn hahmotkaan aiemmissa elokuvissa paljoa puhu. Taylor-Joy kertoo kuitenkin yrittäneensä vängätä Milleriltä enemmän vuorosanoja.

“Ensiksi haluan sanoa, että sataprosenttisesti rakastan Georgea ja jos aikoo tehdä jotain tällaista, silloin sitä haluaa olla George Millerin tyyppisissä käsissä. Mutta hänellä oli todella, todella tiukka näkemys siitä, miltä Furiosan sotailme näyttää, ja sen vuoksi sain käyttää pelkästään silmiäni suuren osan aikaa elokuvasta. Se oli pääasiassa tyyliä: suu suppuun, ei tunnetta, puhu silmilläsi.”

“Olen naisraivon suuri puolestapuhuja. Olemme eläimiä, ja on olemassa hetki, jolloin jokainen napsahtaa. Elokuvassa on yksi karjaisu, enkä yhtään vitsaile, kun sanon, että taistelin sen karjaisun puolesta kolme kuukautta.”