Uusimmat

Black Panther: Wakanda Foreverin ohjaaja kiitti Aquamanin tekijöitä: “Se helpotti työtämme”

15.11.2022 09:50 Muropaketin toimitus

Aquaman-elokuva auttoi Black Panther: Wakanda Foreverin tekijöitä Namor-hahmon kohdalla.

Ohjaaja Ryan Coogler kiitti Aquamanin tekijöitä Uproxxin haastattelussa, sillä hänen mukaansa Jason Momoan näyttelemä hahmo helpotti heidän työtään. Black Panther: Wakanda Foreverin pahis on Tenoch Huertan esittämä Namor.

”Aquaman vaikutti epäsuorasti meidän vedenalaisen valtakunnan kuninkaaseen. Hahmoissa on paljon samankaltaisuuksia, mutta me halusimme korostaa heitä erottavia asioita.”, Coogler sanoo.

Namorista todettiin Muropaketin Black Panther: Wakanda Forever -elokuvan arvostelussa seuraavaa:

”Meksikolaisen Tenoch Huertan esittämä Namor on yksi Wakanda Foreverin parhaista puolista. Mesoamerikan Kukulcánista eli Sulkakäärmeestä ammentava yli-ihminen on Aquamania rosoisempi, vakavampi ja maanläheisempi. Muutenkin eroja on sen verran reippaasti, ettei Aquamania tule Wakanda Foreveria katsellessa kauaa miettineeksi. Periaatteessa arrogantilla ja nilkkasiivillään lentävällä Namorilla ja tatuoidulla ja äijäilevällä Aquamanilla ei ole juuri sen enempää yhteistä kuin Batmanilla ja Iron Manilla. Myös hahmojen vedenalaisissa valtakunnissa on eroja – ja tässä kohtaa Namorin Talokan hakkaa kyllä Atlantiksen, vaikka sieltä ei rumpuja soittavaa mustekalaa löydykään.”

Arvostelu | Black Panther: Wakanda Forever on jatko-osa elokuvalle, jota ei ikinä tehty

Black Panther Wakanda Forever