Uusimmat

Guillermo del Toro teki Netflixille uuden kauhusarjan – Tältä näyttää Cabinet of Curiositiesin ensimmäinen traileri

07.06.2022 20:34 Muropaketin toimitus

Guillermo del Toron Pinokkio-elokuva valmistuu vihdoinkin tänä vuonna. Se ei kuitenkaan ole fantasiagurun ainoa Netflixiin tänä vuonna tulossa oleva uutuus.

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities on uusi antologiassarja, joka esittelee katsojille kahdeksan eri kauhutarinaa. Sarja on lainannut nimensä Guillermo del Toron (Hellboy, Pan’s Labyrinth, Pacific Rim, Nightmare Alley) kirjoittamalta novellilta, ja ohjaajan panos on muutenkin vahva: del Toro esittelee jokaisen jakson henkilökohtaisesti, ja on kirjoittanut niistä kaksi.

Ohjaamisen Guillermo del Toro on jättänyt muille osaajille.

Jokaisella Cabinet of Curiositiesin jaksolla on eri ohjaaja; Mandysta tutun Panos Cosmatosin ja Cubesta ja Splicesta tutun Vincenzo Natalin lisäksi listalta löytyvät Jennifer Kent, David Prior, Guillermo Navarro, Keith Thomas, Catherine Hardwicke ja Ana Lily Amirpour.

Tarinoiden pääosissa nähdään esimerkiksi Andrew Lincoln, Ben Barnes, Sofia Boutella, Crispin Glover, Tim Blake Nelson ja Rupert Grint.

Netflix on julkaissut Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiositiesista ensimmäisen trailerin, mutta ei vielä paljastanut sarjan tarkkaa alkamispäivää.