Uusimmat

Deadpool & Wolverinesta ei löydy yhtä Marvel Studiosin elokuvien ärsyttävimmistä piirteistä

Kuva: © 20th Century Studios / Marvel

26.04.2024 14:00 Muropaketin toimitus

Ryan Reynoldsin ja Hugh Jackmanin tähdittämä Deadpool & Wolverine saa ensi-iltansa 24. heinäkuuta.

Yksi vuoden odotetuimpia elokuvia on varmastikin kesällä ensi-iltansa saava Marvel Studios -seikkailu Deadpool & Wolverine. MCU-elokuvien maailma on kuitenkin vuosien saatossa paisunut niin valtavaksi, että ensi kertaa mukaan hyppäävälle tiedossa on kymmenien elokuvien ja tv-sarjojen läpi kahlaaminen päästäkseen kärryille.

Näin ei ilmeisesti kuitenkaan ole Deadpool & Wolverinessa, kommentoi elokuvan ohjaaja Shawn Levy kertoo Associated Pressin haastattelussa.

“Olin koulussa hyvä oppilas. Teen kotitehtäväni myös aikuisena. Mutta en todellakaan halua tehdä kotitehtäviä silloin, kun olen menossa elokuviin. Tein tämän elokuvan ehdottoman terveellä kunnioituksella ja kiitollisuudella sitä raivoisaa fanikuntaa kohtaan, jolla on huippunsa vedetty ymmärrys näiden hahmojen ja tämän maailman mytologiasta ja historiasta. Mutta en halunnut, että tämä on odotusarvo. Tämä elokuva on rakennettu viihteeksi, eikä sitä katsomaan tullessa tarvitse olla tehnyt etukäteistutkimusta.”

Reynoldsin ja Jackmanin lisäksi Deadpool & Wolverinessa näyttelevät myös muun muassa Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ja Matthew Macfadyen.