Uusimmat

Disney heitti pyyhkeen kehään: “Emme enää raportoi The Marvelsin katsojaluvuista”

Kuva: © 2023 MARVEL

05.12.2023 08:10 Muropaketin toimitus

The Marvels ei ole pyörinyt valkokankailla vielä kuukauttakaan, mutta Disney ja Marvel Studios tuntuvat jo menettäneen toivonsa elokuvan suhteen. Hyvin todennäköisesti aivan aiheesta.

Variety-lehden mukaan The Marvels on jo nyt pudonnut Pohjois-Amerikan katsotuimpien elokuvien TOP 10 -listalta, ja sen myötä Marvel Studiosin omistava Disney on ilmoittanut, ettei se aio enää jatkaa viikottaista raportointiaan supersankariseikkailun lipunmyynnistä.

Variety tietää myös kertoa, että The Marvels on nyt virallisesti Marvel Studiosin historian kehnoiten menestynyt elokuva. Sillä on Pohjois-Amerikan markkinoilta kasassa 80 miljoonaa dollaria ja maailmanlaajuisesti vain 197 miljoonaa dollaria, mikä on kymmeniä miljoonia vähemmän kuin mitä tekeminen maksoi.

Kun mukaan otetaan vielä markkinointikustannukset ja muut kulut, tulee The Marvels jäämään tällä menolla pahasti pakkaselle.

Vielä ei ole tiedossa, milloin Nia DaCostan ohjaama elokuva tulee Disney+:aan, mutta tilanteen ollessa mikä on The Marvels saattaa poistua teattereista suoratoistoon aika nopeallakin vauhdilla.