Uusimmat

Disney-pomo vahvisti: Johnny Deppin aika Pirates of the Caribbeanissa on ohi

21.12.2018 08:04 Muropaketin toimitus

Lokakuussa alkaneet huhut uudesta Pirates of the Caribbean -elokuvasta ilman Johnny Deppiä ovat saaneet uuden vahvistuksen.

Deadline uutisoi pari kuukautta sitten Disneyn aikovan tehdä Deadpool-käsikirjoittajien kanssa uuden Pirates of the Caribbean -elokuvan. Suurin uutinen asiassa oli se, ettei Johnny Deppin esittämää Jack Sparrow’ta nähtäisi leffassa laisinkaan.

Ei mennyt kauaakaan, kun PotC-käsikirjoittaja Stuart Beattie jo vahvisti väitteen.

Tuoreemman huhun mukaan kuudes (!) Pirates of the Caribbean -elokuva keskittyy naispuoliseen hahmoon.

Uuden piraattisankarin sukupuolta ja luonnetta saadaan vielä arvailla, mutta nyt Disneyn tuotantopäällikkö Sean Bailey on vahvistanut The Hollywood Reporterille, että uusi elokuva on tosiaan tekeillä, eikä Johnny Deppiä siinä nähdä.

”Haluamme tuoda elokuvasarjaan uutta energiaa ja elinvoimaa. Rakastan Pirates-elokuvia, mutta yksi syy miksi uudet käsikirjoittajat Paul Wernick ja Rhett Reese ovat niin kiinnostavia, on se että haluamme antaa elokuville uutta potkua. Sitä olen tilannut heiltä”, Bailey vastasi kysymykseen, voiko Pirates of the Caribbean pärjätä ilman Johnny Deppiä.

Vuonna 2003 käynnistyneen elokuvasarjan tuorein osa on vuonna 2017 ensi-iltansa saanut Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Meriseikkailu ylsi maailmanlaajuisesti lähes 800 miljoonan dollarin lipunmyyntiin, mikä sijoitti sen elokuvasarjan neljänneksi menestyneimmäksi osaksi.