”Disney tarjosi Johnny Deppille 301 miljoonaa dollaria Pirates of the Caribbean 6:sta” väitti viihdesivusto – sitten näyttelijän edustaja kertoi totuuden tilanteesta

28.06.2022 09:11 Muropaketin toimitus

Uusi huhu väitti Disneyn koettavan korjata välejään Johnny Deppin kanssa ja värvätä näyttelijää takaisin Pirates of the Caribbeanin pariin. Nyt väite on kuitenkin osoittautunut uutisankaksi.

”Disney on hyvin kiinnostunut korjaamaan välit Johnny Deppin kanssa. He toivovat Johnnyn antavan anteeksi ja palaavan ikoniseen rooliinsa”, kirjoitti PopTopic laajalle levinneessä uutisessaan, jonka voi lukea täältä:

Johnny Depp USD$301 million Disney deal revealed?!

PopTopic on hyvin tuntematon sivusto, joten moni suhtautui sen väitteisiin varauksella. Ja hyvä niin, sillä nyt väite Disneyn lämmittely-yrityksistä on osoittautunut perättömäksi.

E! Newsin mukaan Johnny Deppin edustaja on todennut NBC Newsille ”väitteen olevan keksitty”.

On toki sangen mahdollista, että Disney koettaa kulisseissa saada Deppiä takaisin ja näyttelijä palaa vielä Jack Sparrow’ksi ainakin kerran. PopTopicin väitteet 301 miljoonan dollarin palkkiosta ja muusta houkuttelusta voi kuitenkin kuitata tässä kohtaa huuhaaksi.

Tällä hetkellä Johnny Depp keskittyy elokuvien sijaan musiikkiin kiertämällä Jeff Beckin kanssa ja ensi vuonna Hollywood Vampiresin kanssa. Näyttelijä-muusikko on nähty Jack Sparrow’na viimeksi vuoden 2017 Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge -elokuvassa. Sen jälkeen Deppin ja Disneyn välit katkesivat piraattitähden maineen kärsittyä julkisesta riidasta ja oikeusjutuista ex-vaimo Amber Heardin kanssa.