Uusimmat

Disney+:n hittisarjasta julkaistiin yllätysjakso – ja sen nimi on tilanteeseen nähden harvinaisen osuva

Kuva: © Disney+

22.04.2024 07:00 Muropaketin toimitus

Blueyn faneja hemmotellaan tänä keväänä. Alkuvuodesta julkaistun kolmannen tuotantokauden lisäksi Disney+:aan on saapunut jo kolme bonusjaksoa.

Aikaisemmin huhtikuussa julkaistujen Kummituskori- ja Kyltti-jaksojen jatkoksi Disney+:ssa julkaistiin eilen 21. huhtikuuta upouusi yllätysjakso Blueysta. Sen nimi on – harvinaisen osuvasti – Surprise eli Yllätys.

Uudessa bonusjaksossa Bluey ja Bingo haluavat isänsä pelaavan kahta eri peliä heidän kanssaan, joten isä koettaa pelata niitä molempia yhtä aikaa.

Disney+:sta voi nyt katsoa miten hommassa käy.

Blueyn arvosana on IMDb:ssa peräti 9,4/10. Kansainväliseksi jättihitiksi nousseen koko perheen viihdykkeen kuvaus kuuluu Disney+:ssa seuraavasti:

”Hauska ja rehellinen kuvaus modernista perhe-elämästä osoittaa, miten mielikuvitusleikit tuottavat terveitä lapsia. Australiankarjakoira Blueyn ääretön kuvittelukyky ja halu hauskuuttaa muuttavat arkielämän uskomattomiksi seikkailuiksi. Bluey ja hänen siskonsa Bingo tutkivat maailmaansa innolla ja opettelevat leikin varjolla voittamaan pelkojaan ja kokeilemaan aikuisten vastuita. He myös rakastavat vetää vanhempansa, etenkin isänsä mukaan hauskanpitoon. Äiti Chilli on palannut töihin, joten Bandit-isä taiteilee lastenhoidon ja etätöiden välillä. Vaikka hän saattaakin luulla johtavansa laumaa, leikin aikana tyttäret kuitenkin päättävät mitä tehdään… ja melkein aina muulloinkin!” 

Muropaketin uusimmat