Uusimmat

Disney+:n katsotuimmasta sarjasta julkaistaan huomenna 10 uutta jaksoa

11.01.2024 13:06 Muropaketin toimitus
Bluey

Kuva: © Disney+

Disney+:n katsotuin sarja ei edusta Star Warsia tai Marvelin supersankareita. Niiden edelle on ajanut huippusuosittu Bluey-animaatiosarja.

Kuten viime viikolla vihjasimme, Blueyn kolmas kausi lisätään Disney+:aan huomenna.

Katsottavaksi tulee kerralla 10 uutta jaksoa.

Bluey oli Nielsenin rankingin katsotuin mukaan marraskuun 2023 suosituin suorastoistosarja Yhdysvalloissa minuuteissa laskettuna -joulukuun lukuja ei ole vielä julkaistu. Sarjaa katsottiin marraskuussa peräti 3.8 miljardia minuuttia, ja se säilyi Nielsenin TOP 10 katsotuimpien suoratoistosarjojen listalla läpi koko viime vuoden.

Blueyn kuvaus kuuluu Disney+:ssa seuraavasti:

”Hauska ja rehellinen kuvaus modernista perhe-elämästä osoittaa, miten mielikuvitusleikit tuottavat terveitä lapsia. Australiankarjakoira Blueyn ääretön kuvittelukyky ja halu hauskuuttaa muuttavat arkielämän uskomattomiksi seikkailuiksi. Bluey ja hänen siskonsa Bingo tutkivat maailmaansa innolla ja opettelevat leikin varjolla voittamaan pelkojaan ja kokeilemaan aikuisten vastuita. He myös rakastavat vetää vanhempansa, etenkin isänsä mukaan hauskanpitoon. Äiti Chilli on palannut töihin, joten Bandit-isä taiteilee lastenhoidon ja etätöiden välillä. Vaikka hän saattaakin luulla johtavansa laumaa, leikin aikana tyttäret kuitenkin päättävät mitä tehdään… ja melkein aina muulloinkin!” 

Muropaketin uusimmat