Uusimmat

Disney+:n tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat huhtikuussa 2023

30.03.2023 08:45 Muropaketin toimitus

Huhtikuussa 2023 Disney+:n keskeisin uutuus on koko perheen Peter Pan ja Leena -elokuva. Sarjapuolella alkavat muun muassa True Lies sekä Jeremy Rennerin realitysarja Rennervations.

Huhtikuun uudet sarjat ja tuotantokaudet Disney+:lla:

Will Trent, kausi 1 – 5. huhtikuuta alkaen

Karin Slaughterin suosittuihin rikosromaaneihin pohjautuvassa rikosdraamasarjassa seikkailee erikoisagentti Will Trent (Ramón Rodriguez). Lapsena hylätty Will on joutunut kasvamaan aikuiseksi kasvattiperheissä, minkä vuoksi hän aikuisena pyrkii työssään täydellisyyteen.

The Good Mothers – 5. huhtikuuta

Tositarinaan perustuva The Good Mothers kertoo kolmesta naisesta, jotka uskaltavat uhmata ‘Ndranghetan mafiaa: Lea Garofalon tytär Denise, Maria Concetta Cacciola ja Giuseppina Pesce. Naisia auttaa syyttäjä Anna Colace, joka ymmärsi heti Calabriaan saavuttuaan, että ‘Ndranghetan klaanien kaatamiseksi olisi keskityttävä naisiin. Strategia on riskialtis, sillä ‘Ndrangheta on pahamaineinen ja pelätty rautanyrkkinsä sekä salakavalan valtansa vuoksi. The Good Mothers seuraa Denisen, Marian ja Giuseppinan pyrkimystä vapautua mafian rikollisesta vallasta ja tehdä yhteistyötä viranomaisten kanssa.

Tiny Beautiful Things – 7. huhtikuuta alkaen

Cheryl Strayedin bestseller-kirjaan perustuva Tiny Beautiful Things kertoo Claresta, jonka avioliitto on hajoamaisillaan, tytär ei juurikaan puhu hänelle ja ura kirjailijana on olematon. Kun ystävä ehdottaa Clarelle neuvopalstan kirjoittajaksi ryhtymistä, tämä ei usko sopivansa työhön lainkaan – vaikka todellisuudessa saattaakin olla kaikkein pätevin vaihtoehto.

True Lies, kausi 1 – 19. huhtikuuta alkaen

Arnold Schwarzeneggerin ja Jamie Lee Curtisin tähdittämä, James Cameronin ohjaama True Lies – Tosi valheita -elokuva (1994) on toiminut innoittajana uudelle tv-sarjalle. Uudessa sarjassa seurataan ykkösluokan kansainvälistä vakoojaa nimeltä Harry Tasker (Steve Howey), joka työskentelee Yhdysvaltain tiedustelupalvelun Omega Sector -virastolle, ja hänen vaimoaan Heleniä (Ginger Gonzaga), joka on kyllästynyt päivittäisiin rutiineihinsa kielitieteen professorina ja järkyttyy saadessaan tietää näennäisen tavallisen aviomiehensä elävän tavatonta kaksoiselämää.

Tulossa myös:

5. huhtikuuta

The Pope: Answers
Moon Girl ja Devil Dinosaur
Spidey ja hänen mahtavat ystävänsä, kausi 2

12. huhtikuuta

Single Drunk Female, kausi 2

13. huhtikuuta

Arranged, kausi 1
Best in Bridal, kausi 1
Bride and Prejudice, kausi 1
Broke-Ass Bride, kausi 1

19. huhtikuuta

How I Met Your Father, kausi 2
Home Improvement (Koti kuntoon), kaudet 1-8

26. huhtikuuta

Sam-A Saxon, kausi 1
Life in Pieces, kaudet 1-4

Huhtikuun uudet elokuvat:

Peter Pan ja Leena – 28. huhtikuuta

Leena Kultanen on nuori tyttö, jota pelottaa lähteä lapsuudenkodistaan. Hän tapaa pojan nimeltä Peter Pan, joka ei suostu kasvamaan aikuiseksi. Yhdessä Leenan veljien ja pienen Helinä-keijun kanssa he matkaavat lumottuun Mikä-mikä-maahan. Siellä Leena kohtaa ilkeän merirosvon, kapteeni Koukun, ja joutuu jännittävään seikkailuun, joka tulee muuttamaan hänen elämänsä. David Loweryn ohjaaman seikkailun pääosissa nähdään muun muassa Jude Law, Alexander Molony, Ever Anderson, Yara Shahidi, Alyssa Wapanatâhk, Joshua Pickering, Jacobi Jupe, Molly Parker, Alan Tudyk ja Jim Gaffigan.

Huhtikuun uudet dokumentit:

Rennervations, kausi 1 – 12. huhtikuuta alkaen

Marvel-tähtenä tunnettu Jeremy Renner tuunaa Rennervations-realitysarjassaan vanhoja ajoneuvoja uuteen kuosiin hyväntekeväisyystarkoituksessa. Neljästä jaksosta koostuvassa sarjassa nähdään Rennerin lisäksi myös Anthony Mackie, Vanessa Hudgens, Anil Kapoor ja Sebastián Yatra.

Secrets Of The Elephants – 22. huhtikuuta

Norsut ovat vahvoja, rakastavia ja viisaita, mutta vasta nyt pääsemme avaamaan niiden syvimmät salaisuudet. Niiden strateginen ajattelu, monimutkaiset tunteet ja hienostunut kieli ovat luoneet ainutlaatuisen ja dynaamisen kulttuurin, mikä tekee niistä enemmän kaltaisiamme kuin olisimme koskaan voineet uskoa. Tämä sarja muuttaa lopullisesti kaiken, mitä luulit tietäväsi norsuista.

Tiedot perustuvat Disneyltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.