Uusimmat

Dyyni: Osa kahden voi katsoa nyt kotona, mutta kyllä on elokuvalla hintaa

Kuva: © 2023 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

16.04.2024 08:29 Muropaketin toimitus

Dyyni: Osa kaksi saapui tänä aamuna kotikatseluun. Tarjolla on nyt sekä vuokra- että myyntiversio. Molemmilla on kuitenkin sen verran hintaa, että kipuraja saattaa ylittyä useammassa taloudessa.

Dyyni: Osa kahden vuokraversio kustantaa noin 20 euroa palvelusta riippuen, ja myyntiversiosta saa pulittaa suunnilleen 25 euroa.

Hinnat ovat korkeat, mutta eivät tavattomat: tällaisia summia pyydetään yleensäkin elokuvista, joiden teatteriensi-illasta on kulunut vasta kuukausi pari, ja lisäksi Dyyni: Osa kaksi porskuttaa valkokankailla edelleen vahvasti.

Viime viikonloppuna Denis Villeneuven ohjaama elokuva oli Suomen kolmanneksi katsotuin, ja yhteensä sillä on kasassa jo yli 232 000 katsojaa. Maailmanlaajuisesti lipunmyynti lähestyy jo 700 miljoonan dollarin rajaa.

Dyyni: Osa kaksi saapuu ennen pitkää HBO Maxin (tai tulevan Maxin) ohjelmistoon, mutta päivästä ei ole vielä tietoa.

Mikäli elokuvan katsomisella kotona ei ole kiire, voi myös odottaa, että vuokra- ja myyntiversioiden hinnat laskevat. Frank Herbertin romaanin filmatisointi julkaistaan fyysisinä kiekkoina toukokuussa, ja viimeistään silloin kuvittelisi digiversioiden hintojen putoavan.