Uusimmat

Huomenna se tapahtuu: ”Uusi” suoratoistopalvelu aloittaa Suomessa ja samalla katsottavaksi tulee yksi vuoden kehutuimmista elokuvista

Kuva: © 2023 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

20.05.2024 08:49 Muropaketin toimitus

Ensin HBO Nordic, sitten HBO Max ja seuraavaksi Max.

Suomessa vuodesta 2021 asti toiminut HBO Max muuttuu Max-palveluksi huomenna, tiistaina 21. toukokuuta. HBO Nordicin muutos HBO Maxiksi oli paikoin melkoista sähellystä, mutta kuten Muropaketissa on aikaisemminkin kerrottu, pitäisi muutoksen olla tällä kertaa sulavampi:

Kun HBO Max muuttuu Maxiksi laskutus- ja sisäänkirjautumistiedot pysyvät samoina. HBO Maxista Maxiin siirtyvät myös profiilit, katseluhistoria ja Oma lista. Ainoa merkittävämpi muutos on se, että osa käyttäjistä joutuu lataamaan Max-sovelluksen HBO Max -sovelluksen tilalle.

Uuden palvelun myötä vanhoilla HBO Maxin tilaajilla on myös mahdollisuus pudottaa kuukausikulujaan: Max on neljä euroa HBO Maxia halvempi – jos siis suostuu katsomaan sarjojen ja elokuvien lomassa mainoksia.

HBO Max muuttuu Maxiksi toukokuussa – uuden palvelun hinnat paljastettiin

Maxin ensimmäinen selvä sisäänheittojulkaisu on vuoden menestyneimpiin elokuviin lukeutuva Dyyni: Osa kaksi, joka on vielä tällä hetkellä katsottavissa kotona vain 20 euron vuokraversiona ja 25 euron myyntiversiona.