Uusimmat

“Elokuva-ala on täynnä naisvihaa”, uransa lopettanut Cameron Diaz linjasi ja paljasti, miten itse pärjäsi Hollywoodissa

09.03.2022 17:30 Muropaketin toimitus

Cameron Diaz jätti näyttelijänuransa vuonna 2018.

Hittielokuvista kuten Charlien enkelit ja Sekaisin Marista tuttu Cameron Diaz päätti vuonna 2018 jättää Hollywoodin taakseen ja lopettaa uransa näyttelijänä. Rule Breakers -podcastissa Diaz avautuu elokuva-alan naisvihasta ja siitä, kuinka hän itse pärjäsi Hollywoodissa.

Diaz myöntää, ettei aikoinaan pitänyt tarpeeksi puoliaan – tai naiskollegojensa puolta. Hän kertoo naureskelleensa naisvihalle, jotta olisi itse säilynyt vahingoittumana.

“En todellakaan tehnyt tilanteelle kaikkea mitä olisin voinut tehdä nyt, kun #MeToo:n myötä tiedostavuus on lisääntynyt. 1990-luvulla ja 2000-luvun alussa naisviha jylläsi alalla todella, todella vahvana. Hyväksikäytön määrä… sitä tapahtui läpi koko alan”, Diaz selittää.

Hän kertoo tilanteen olleen hankalaa tasapainoilua, ettei olisi ollut liian päällekäyvä, mutta ettei toisaalta olisi jäänyt uhriksikaan.

Mikäli tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Diaz pysyy päätöksessään näyttelijäuransa lopettamisesta, hänen viimeiseksi pitkäksi elokuvakseen jää vuonna 2014 julkaistu Annie.