Uusimmat

Ensimmäinen Doom-pelin pohjalta tehty leffa oli kurja kalkkuna – Uusi yritys ensi syksynä: Tältä näyttää Doom: Annihilation

11.03.2019 12:29 Muropaketin toimitus

Vuoden 2005 Doom oli kalkkunaluokan räpellys, videopelileffa hirveimmillään. Tänä vuonna id Softwaren klassikosta julkaistaan uusi filmatisointi. Olisiko sillä paukkuja palvella pelisarjan faneja paremmin?

Dread Central -sivuston mukaan uusi Doom-elokuva on nimeltään Doom: Annihilation. Ensi syksynä suoraan blu-raylla ja digitaalisissa jakelukanavissa julkaistavasta elokuvasta on nyt paljastettu nimen lisäksi myös synopsis ja ensimmäiset kuvat.

Aloitetaan kuvilla:

Ja sitten englanninkielinen synopsis:

“DOOM: ANNIHILATION follows a group of space marines as they respond to a distress call from a base on a Martian moon, only to discover it’s been overrun by demonic creatures who threaten to create Hell on Earth.“

Kuulostaa melko uskolliselta pelisarjalle, mikä on tietenkin lupaavaa. Epäilyksiä Doom: Annihilationia kohtaan ruokkii kuitenkin se, että elokuvan budjetti on perin vaatimaton, joten järin näyttäviä monstereita tai helvettivisioita lienee turha odottaa.

Rajallinen rahoitus näkyy myös siinä, ettei Tony Giglion (S.W.A.T.: Under Siege) ohjaaman ja käsikirjoittaman Doom: Annihilationin pääosissa tunnettuja nimiä nähdä. Avainrooleja esittävät Amy Manson (”Atlantis”), Dominic Mafham (Ophelia), Luke Allen-Gale (“Dominion”) ja Nina Bergman (The Car: Road to Revenge).

Doom: Annihilationin saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa.