Uusimmat

Face/Off-ohjaajan uusi toimintaleffa on saanut hyvän vastaanoton, mutta yksi asia siinä mättää jopa Joel Kinnamanin mielestä

Kuva: © Lionsgate

30.11.2023 15:50 Muropaketin toimitus

Joel Kinnamanin tähdittämä ja John Woon ohjaama Silent Night saa maailmalla ensi-iltansa tämän viikon perjantaina.

Erilaisten jouluelokuvien kausi alkaa tänä vuonna John Woon ohjaamalla toimintaelokuvalla Silent Night, jonka pääosaa esittää Joel Kinnaman.

Toimintaelokuvien legendana tunnetulla Woolla on tiettyjä tavaramerkiksi muuttuneita juttuja, jotka nähdään hänen jokaisessa elokuvassaan. Nykyisin jo arkipäiväksi muuttuneet hidastetut kohtaukset ovat yksi, ja toinen on kyyhkyset. Tällä kertaa kyyhkysiä ei kuitenkaan nähdä.

Comic Bookin haastattelussa Kinnaman kertoo, että tämä harmittaa häntä vietävästi.

“Minua harmittaa vieläkin, etten saanut kyyhkysiä. Kysyin Johnilta kuvausten aikana vähän väliä, että missä ovat minun kyyhkyseni, MISSÄ OVAT minun kyyhkyseni. Koska tietäähän hän, että minä tarvitsen sellaisia. Mutta en saanut niitä.”

Kinnamanin mukaan Woolla oli tähän selityksenä se, että elokuva on hänelle tyyliltään täysin erilainen kuin aiemmat.

“En uskonut selitystä. Teen vielä elokuvasta oman versioni ja lisään siihen kyyhkyset digitaalisesti”, näyttelijä jatkaa.

Silent Night on otettu suhteellisen hyvin vastaan kriitikoiden keskuudessa. Tällä hetkellä sen tuoreus Rotten Tomatoesissa on 26 arvostelun jälkeen 77 %.

Silent Night -elokuva saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa 1. joulukuuta. Julkaisusta Suomessa ei ole tietoa.