Uusimmat

Fast & Furious 10:n budjetti on karannut käsistä – vain kolme elokuvaa ovat maksaneet maailmassa enemmän

18.11.2022 18:00 Muropaketin toimitus

Kymmenes Fast & Furious -elokuva on määrä julkaista toukokuussa 2023.

Fast & Furious -elokuvat ovat kasvaneet kaikissa suhteissa vuosien aikana valtavasti – niin myös budjettinsa osalta. Ensi toukokuussa julkaistava Fast & Furious 10 hipoo tuossa huhujen mukaan ennätyslukemia.

Comic Book uutisoi, että seuraavan elokuvan budjetti on jo noin 340 miljoonaa dollaria. Tämä on peräti 70 % enemmän kuin sarjan edellisen elokuvan budjetti, jonka on kerrottu olleen noin 200 miljoonaa dollaria.

Mikäli luku osoittautuu todeksi, Fast & Furious 10 nousee maailman neljänneksi kalleimmaksi elokuvaksi. Kolme tällä hetkellä kalleinta elokuvaa ovat Avengers: Endgame (356 miljoonaa dollaria), Avengers: Age of Ultron (365 miljoonaa) ja Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (379 miljoonaa).

Fast X:n näyttelijäkaartissa nähdään Vin Dieselin lisäksi muun muassa vanhat tutut Michelle Rodriguez, Ludacris, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron, Helen Mirren, Sung Kang, Michael Rooker ja Scott Eastwood. Uusina kasvoina mukaan liittyvät Rita Moreno, Jason Momoa, Alan Ritchson, Daniela Melchior, ja Brie Larson.

Elokuvan ohjaa Louis Letellier Justin Linin lähdettyä projektista.