Uusimmat

Game of Thrones -kirjailija George R.R. Martin on vannoutunut Marvel-fani – Studion uudessa leffassa harmitti vain yksi asia

19.03.2019 12:39 Muropaketin toimitus

George R.R. Martin on rakastunut Captain Marveliin.

Brie Larsonin esittämä Captain Marvel on hurmannut katsojat ympäri maapalloa. Monen muun supersankarifanin tavoin myös Game of Thrones -kirjailija George R.R. Martin on polvillaan Kapteeni Ihmeen edessä.

Martin on julkaissut blogissaan tuoreen kirjoituksen otsikolla Yay for Captain Marvel. Siinä kirjailija toteaa mm. seuraavaa:

”Elokuva on huikean viihdyttävä. Odotan näkeväni miten Marvelin tiimi käyttää kapteenia tulevassa Avengers-elokuvassa. Saavutettuaan täydet voimansa, on Captain Marvel kevyesti voimakkain hahmo MCU:ssa. Hän voisi syödä Iron Manin lounaaksi, Thorin jälkiruoaksi ja Dr. Strangen lisukkeeksi. Thanos on pulassa nyt.”

Jotain kritisoitavaakin George R.R. Martin Captain Marvelista löysi. Hän ei ollut tyytyväinen siihen, että Mar-Vell-hahmo oli elokuvassa erilainen kuin sarjakuvissa.

”Ehkä tämä harmitti vain minua. Olen melkoinen puristi mitä tulee sarjakuvasovituksiin”, Martin veisteli itseironisesti.