Uusimmat

Gladiaattori 2 -tähti vahvistaa ottavansa jatko-osassa yhteen paviaanien kanssa

Kuva: © 2023 Searchlight Pictures All Rights Reserved.

20.02.2024 08:59 Muropaketin toimitus

Gladiaattori 2 saa ensi-iltansa marraskuussa.

Muun muassa upeista Aftersun- ja All of Us Strangers -elokuvista tuttu Paul Mescal näyttelee Ridley Scottin ohjaaman Gladiaattori 2 -elokuvan pääosan. Mescal oli ehdolla roolistaan All of Us Strangersissa parhaan miessivuosan Bafta-palkinnon voittajaksi, mutta leffa ei voittanut sunnuntaina järjestetyssä gaalassa kumma kyllä ainuttakaan pystiä.

Mescal päätyi kehumaan tapahtumassa ohjaaja Scottia ja vahvisti samalla taistelevansa Gladiaattorin kakkososassa myös paviaaneja vastaan.

”Ridleyn kanssa työskentely oli uskomatonta, erityisesti tuon kokoluokan elokuvassa. Nyt odotan vain henkeä pidätellen näkeväni valmiin elokuvan. Spoilereita ette saa minusta irti, mutta koska Ridley itse jo puhui siitä, niin kyllä: taistelen leffassa myös paviaanien kanssa. Sen uskallan kertoa. Ellei kohtaus sitten päädy leikkaamon lattialle”, Mescal naureskelee.

Gladiaattori 2 saa ensi-iltansa 22. marraskuuta. Mescalin lisäksi mukana ovat muun muassa Pedro Pascal, Denzel Washington, Connie Nielsen ja Joseph Quinn. Russell Crowea leffassa ei nähdä.

Mestarillinen All of Us Strangers puolestaan saa Suomen ensi-iltansa 8. maaliskuuta.

Alkuperäinen Gladiator löytyy tällä hetkellä suoratoistossa Netflixistä, Prime Videosta ja Viaplaystä.