Uusimmat

HBO Maxin kaikki uudet sarjat ja elokuvat viikolla 47/2022

21.11.2022 18:00 Muropaketin toimitus

Viikolla 47/2022 HBO Maxissa julkaistaan kaksi uutta jouluelokuvaa, Holiday Harmony ja A Christmas Mystery (kuvassa). Elokuvakirjastoon lisätään muun muassa Unelmien sielunmessu ja vuoden 1984 Dyyni. Dokumenttipuolella tutustutaan supertähti Lizzon elämään.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet HBO Maxilla:

  • FLCL, kausi 3 – 23. marraskuuta
  • Shaq, kausi 1 – 24. marraskuuta alkaen
  • Fboy Island, kausi 2 – 24. marraskuuta
  • Lucas the Spider, kausi 1 – 26. marraskuuta

Viikon uudet dokumentit:

Love, Lizzo – 24. marraskuuta
Love, Lizzo kertoo tarinan uraauurtavasta supertähdestä. Puolentoista tunnin aikana nähdään lähikuvia hetkistä, jotka muovasivat hänen kovalla työllä ansaitun nousunsa kuuluisuuteen, rakkauteen ja kansainväliseen menestykseen. Dokumentti antaa moninkertaisen platina-artistin puhua suoraan kehopositiivisuudesta, itsensä rakastamisesta ja tummaihoisten naisten saamasta tunnustuksesta työlleen. Ohjaajana Doug Pray.

Viikon uudet elokuvat:

Holiday Harmony – 24. marraskuuta
Jouluelokuva seuraa laulaja-lauluntekijä Gailia, joka saa ainutlaatuisen tilaisuuden kilpailla läpimurrosta toisella puolen Yhdysvaltoja. Gail ei kuitenkaan pääse Oklahoman Harmony Springsiä kauemmas, kun hänen kyytinsä jo tyssää, rahat ovat lopussa ja toivo mennyttä. Hänellä on vain kaksi viikkoa aikaa ehtiä iHeartRadion jouluaaton esitykseen, joka olisi hänen unelmiensa täyttymys. Epätoivoinen Gail turvautuu paikallisen jokapaikanhöylä Jeremyn apuun ja ottaa siipiensä suojaan sekalaisen joukon lapsia, jotka toivovat pääsevänsä esiintymään omaan jouluaattogaalaansa. Elokuvaa tähdittävät Annelise Cepero, Jeremy Sumpter, Carla Jimenez, Sisanie, Amy Brown, Michael Wiseman, Seth Colton, Sophia Reid-Gantzert, Jordyn Curet, Richard Perrie, Kayden Franco, Ryder Franco ja Brooke Shields.

Joulun arvoitus (A Christmas Mystery) – 24. marraskuuta
Sata vuotta sitten nuori poika löysi Oregonin Pleasant Baysta joulupukin taianomaisia tiukuja, jotka ovat tuoneet pikkukaupunkiin rauhaa ja yltäkylläisyyttä. Nyt, vain päiviä ennen joulua, kulkuset ovat kadonneet. Joukko urheita lapsia ottaa tehtäväkseen ratkaista tapauksen, löytää kulkuset ja palauttaa joulun taian. Elokuvaa tähdittävät Violet McGraw, Eddie Cibrian, Christoph Sanders, Drew Powell, Lauren Lindsey Donzis, Santino Barnard ja Leonardo Cecchi sekä Beau Bridges ja Oscar Nuñez.

Tulossa myös:

  • Requiem for a Dream – 21. marraskuuta
  • Pokemon Detective Pikachu – 21. marraskuuta
  • Casino – 21. marraskuuta
  • Dune (1984) – 21. marraskuuta

Kaikki viikon uudet jaksot:

Ma 21.11.
The White Lotus, S2 E4
Rick and Morty, S6 E7
Last Week Tonight with John Oliver, S9 E30

Ti 22.11.
Avenue 5, S2 E7
The Vow, S2 E6
The Winchesters, S1 E5

Ke 23.11.
All American, S5 E6
All American: Homecoming, S2 E6
FLCL, S3
The Cleaning Lady, tauolla

To 24.11.
The Sex Lives of College Girls, S2 E3-4
Shaq, S1 E1
Fboy Island, S2

Pe 25.11.
GARCIA! S1 E6
Kung Fu, tauolla

La 26.11.
Zero Waste Chef, S2 E8
Lucas the Spider, S1

Su 27.11.
11 Shots, S1 E3

Tiedot perustuvat HBO Maxilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat