Uusimmat

HBO Maxin mainio piraattisarja lakkautettiin – enempää jaksoja ei tule

Kuva: © HBO Max

10.01.2024 15:08 Muropaketin toimitus

Viime marraskuussa huhuiltiin, ettei HBO Maxin kelpo piraattikomedia Our Flag Means Death ehkä saa enää kolmatta kautta. Nyt asiassa ei ole enää mitään arvailtavaa.

Variety-lehden mukaan Taika Waititin ja Rhys Darbyn tähdittämä Our Flasg Means Death on lakkautettu. Sarjan toinen kausi jää siis viimeiseksi. Fanit voivat olla asiasta murheissaan, mutta Waititi ilmoitti jo aikaisemmin olevansa sinut sarjan (silloin vielä mahdollisen) päättymisen kanssa.

”He ovat kokeneet niin paljon ja päätyvät sitten kivaan tilanteeseen onnellisessa lopussa”, Waititi totesi Consequencen haastattelussa viime syksynä.

Keväällä 2022 alkanut Our Flag Means Death perustuu (hyvin) löyhästi 1700-luvulla eläneen, merirosvoksi pyrkineen Stede Bonnetin (Rhys Darby) todellisiin seikkailuihin:

”Vaihdettuaan auvoisalta vaikuttaneen herrasmiehen elämän hurjapäisen merirosvon seikkailuihin, Stedestä tuli merirosvolaiva Revengen kapteeni. Mahdollista kapinaa hautovan miehistön kunnioituksen ansaitseminen ei kuitenkaan onnistunut tuosta vain. Steden onni kääntyi pahamaineisen kapteeni Mustaparran (Taika Waititi) kohtalokkaan kohtaamisen seurauksena. Molempien yllätykseksi toistensa vastakohdat Stede ja Mustaparta löysivät ulapalta vielä ystävyyttäkin enemmän… he löysivät rakkauden. Nyt on aika selvitä siitä.”