Uusimmat

HBO Maxin tuleva The Penguin -sarja on alkusoitto The Batman 2 -elokuvalle

11.11.2022 18:00 Muropaketin toimitus

HBO Maxin tuleva The Penguin -sarja sijoittuu The Batman -elokuvien välille.

HBO Maxin ohjelmistosta vastaava johtaja Sarah Aubrey kertoo Varietyn haastattelussa tulevasta The Penguin -sarjasta sekä sen jälkeen tulossa olevasta jatko-osasta Robert Pattinsonin tähdittämälle The Batman -elokuvalle.

Aubreyn mukaan The Penguin -sarjan tapahtumat sijoittuvat The Batman -elokuvien välille, ja sarja toimii alkusoittona tulevalle Batmanille.

“Penguin alkaa välittömästi The Batmanin jälkeisistä tapahtumista ja ajallisesti ennen toisen elokuvan tapahtumia. Sarja julkaistaan näiden kahden elokuvan välissä. Katsojille voi olla hauska tietää, että se toimii siltana näiden kahden välillä, mutta virallista julkaisuajankohtaa minulla ei ole lupa vielä kertoa”, hän kommentoi.

The Batmanissakin hahmoa esittänyt Colin Farrell palaa Pingviinin eli Oswald Cobblepotin rooliin myös hahmon omassa sarjassa. The Penguin paljastaa, millaista elämää tämä mestarillinen strategisti elää Gothamin kaduilla.

The Batman on katsottavissa suoratoistossa HBO Maxissa.

LUE MYÖS: Arvostelu | The Batman on todella synkkä psykologinen trilleri, jonka pääosaan Robert Pattinson sopii erinomaisesti