Uusimmat

HBO Maxin uudet sarjat ja elokuvat viikolla 16/2023

17.04.2023 14:10 Muropaketin toimitus

Viikolla 16/2023 HBO Maxissa alkaa neljäs ja samalla viimeinen kausi hittisarjasta Barry. Uusi kausi alkaa myös muun muassa sarjoista Dave ja 100 Foot Wave.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet HBO Maxilla:

Barry, kausi 4 – 17. huhtikuuta alkaen
Bill Haderin luoman ja tähdittämän, synkkäsävyisen rikoskomediasarjan neljännellä ja viimeisellä kaudella Cousineau (Henry Winkler) nostetaan sankarin jalustalle Barryn (Hader) pidätyksen tyrmistyttävien seurausten jälkimainingeissa.
Kahdeksanosaisen kauden kaksi ensimmäistä jaksoa katsottavissa ensi-iltapäivänä, loput jaksot julkaistaan viikottain.

Para – We Are King, kausi 2 – 17. huhtikuuta alkaen
Joskus katastrofi on aivan kulman takana, vain yhden huonon päätöksen päässä. Para – We Are King seuraa neljää nuorta naista, jotka etsivät onneaan Berliinissä, missä valo ja varjot seuraavat toisiaan. Saksalaisen draamasarjan ovat luoneet Hanno Hackfort, Bob Konrad ja Richard Kropf, ja sitä tähdittävät Jeanne Goursaud, Soma Pysall, Roxana Samadi ja Jobel Mokonzi.
Kuusiosaisesta sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa viikottain.

Dave, kausi 3 – 19. huhtikuuta alkaen
Räppäri-koomikko Dave Burdin elämään pohjautuvan sarjan kolmannella kaudella Dave suuntaa ensimmäiselle kiertueelleen ja etsii samalla rakkautta. Mutta matkatessaan ystävineen ristiin rastiin ympäri Amerikkaa hän saa huomata, kuinka monimuotoinen Yhdysvaltojen kulttuurikenttä oikeastaan onkaan – ja kuinka usein kuuluisuus asettaa mutkia matkaan sekä rakkaudelle että ystävyydelle.
10-osaisen kauden kolme ensimmäistä jaksoa katsottavissa ensi-iltapäivänä, loput jaksot viikottain.

Viikon uudet dokumentit:

100 Foot Wave, kausi 2 – 17. huhtikuuta alkaen
Emmy-palkittu dokumenttisarja palaa Portugalin Nazaréen ja poikkeaa myös Havaijilla ja Kaliforniassa adrenaliinintäyteisellä toisella tuotantokaudellaan. Uudella kaudella seurataan legandaarista Garrett McNamaraa, joka tunnetaan suurien aaltojen surffaajana. Mukana menossa on myös muita maailmanluokan surffareita sekä yllättäviä tulokkaita. Chris Smithin ohjaamassa dokumenttisarjassa seurataan, kuinka surffarit koettelevat sekä lajinsa että oman mielensä ja kehonsa rajoja.
Kauden kuusi jaksoa julkaistaan viikottain.

Viikon uusia kirjastoelokuvia:

  • The Show – 21. huhtikuuta

Tiedot perustuvat HBO Maxilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat