Uusimmat

HBO Nordicin uutuudet elokuussa: Krista Kososen tähdittämä Beforeigners, uskonnollinen komedia The Righteous Gemstones…

01.08.2019 09:41 Muropaketin toimitus

Elokuussa HBO Nordicilla uutuussarjoina alkavat norjalainen, Krista Kososen tähdittämä Beforeigners  sekä Danny McBriden komediasarja The Righteous Gemstones. The Affair jatkuu viidennen kauden myötä ja Successionista alkaa toinen kausi.

Lambs Of God, minisarja – 1. elokuuta
Rosoinen goottisarja kolmen eri sukupolven nunnasta, jotka asuvat eristäytyneinä saarellaan. Pyhän Agnesin sisarten on ryhdyttävä taistelemaan olemassaolonsa puolesta, kun salaisella agendalla varustettu nuori pappi yhtäkkiä saapuu heidän romahtamaisillaan olevaan luostariinsa. Tarinasta muodostuu eeppinen ja fantastinen tarina uskosta, rakkaudesta ja lunastuksesta. Australialaisen Marele Dayn romaaniin perustuvan sarjan pääosissa nähdään Emmy-palkittu Ann Dowd (The Handmaid’s Tale, The Leftovers), Essie Davis ja Jessica Barden.

A Black Lady Sketch Show, kausi 1 – 3. elokuuta
Naurattavan hauska ja ristiriitaisia aiheita kaihtamaton komediasarja A Black Lady Sketch Show koskettaa kuuden jakson aikana ajankohtaisia aiheita uskonnosta seksiin, deittailuun, ihmissuhteisiin ja sosiaalisiin sääntöihin. Sarjan pääosissa nähdään sen luojat Robin Thede, Ashley Nicole Black, Gabrielle Dennis ja Quinta Brunson. Sketsikomedioiden historiassa ennenkuulumaton sarja on kokonaan mustien naisten käsikirjoittama, ohjaama ja tähdittämä.

Pico De Nablina, kausi 1 – 5. elokuuta
Fernando Meirellesin (Jumalten kaupunki) ohjaama sarja sijoittuu kuvitteelliseen São Pauloon, jossa marihuana on juuri laillistettu. Tarinan keskiössä on nuori salakauppias Biriba (Luis Navarro), joka päättää käyttää tietotaitoaan hyödykseen ja ryhtyä lainkuuliaiseksi kauppiaaksi yhdessä kokemattoman kumppanin ja sijoittajan Vinin (Daniel Furlan) kanssa. Hänen on kuitenkin selviydyttävä ystäväänsä Salimiin (Henrique Santana) liittyvästä menneisyyden taakasta ja paineesta sekä lukemattomista vastaantulevista yrityshaasteista.

Succession, kausi 2 – 12. elokuuta
Jesse Armstrongin luoma sarja jatkuu uuden kauden jaksoin. Ensimmäisen kauden dramaattisen lopun jälkeen tulevalla kaudella seurataan mediakonserninsa vallankahvassa kamppailevaa Royn perhettä. Tulevaisuus näyttää hetki hetkeltä epävarmemmalta, kun menneisyys uhkaa tuhota heidät täysin. Pääosissa mm. Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun ja Matthew Macfadyen.

Our Boys, kausi 1 – 13. elokuuta
Kesällä 2014 Hamas-sotilaat kidnappasivat ja surmasivat kolme juutalaista teinipoikaa. Israelilaiset järkyttyivät ja raivostuivat tapauksesta. Kaksi päivää myöhemmin Jerusalemin itälaitamilla sijaitsevasta metsästä löytyi palestiinalaisen teinin palanut ruumis. Seuraavina päivinä Shin Betin sisäisen terroriyksikön edustaja tutkii murhaa, kun taas surmatun teini-ikäisen vanhemmat aloittavat pitkän ja ahdistuneen matkan oikeuteen ja lohdutukseen. Gazan sodan puhkeamiseen johtaneisiin todellisiin tapahtumiin perustuva sarja seuraa Muhammad Abu Khdeirin murhan tutkimista. Se kertoo tarinan kaikista osallisista, juutalaisista ja arabeista, joiden elämä muuttui pysyvästi näiden tapahtumien myötä. Kaksi ensimmäistä jaksoa tulevat saataville ensi-iltapäivänä, ja loput jakso per viikko.

Light As A Feather, kausi 2. alkuosa – 20. elokuuta
Viaton levitaatioleikki menee pieleen, kun viisi sitä leikkinyttä teinityttöä alkaa kuolla ennustetulla tavalla. Hengissä selvinneet joutuvat miettimään, miksi he joutuivat kohteeksi, ja onko heitä metsästävä paha voima yksi heistä.

Beforeigners, kausi 1 – 21. elokuuta alkaen
Lilyhammer-sarjan luojien Anne Bjørnstadin ja Eilif Skodvinin uusi norjalainen alkuperäissarja. Ympäri maailmaa alkaa tapahtua ennennäkemättömiä ilmiöitä, joista voimakkaiden, merellä tapahtuvien valonvälähdysten myötä ilmestyy ihmisiä menneisyydestä: kivikaudelta, viikinkiaikakaudelta ja 1800-luvun lopulta. Kukaan ei ymmärrä miten tämä voi olla mahdollista, eikä menneestä tulleilla ”beforeignereiksi” kutsutuilla ihmisillä itsellään ole tapahtuneesta muistikuvaa. Sarjan on ohjannut Jens Lien ja sen pääosissa nähdään Nicolai Cleve Broch ja Krista Kosonen.

Power, kausi 6 – 26. elokuuta alkaen
Draamasarjassa sukelletaan Manhattanin rikkaiden ja silmäätekevien ylelliseen alamaailmaan. Tapahtumien keskiössä on James ”Ghost” St. Patrick (Omari Hardwick), joka yrittää paeta huumekuninkaan leimaa ja elää lainkuuliaista elämää. Tulevalla kaudella Ghost janoaa kostoa hänet pettänyttä ex-liikekumppania kohtaan. Petyttyään sydänjuuriaan myöten kerran perheekseen kutsumiensa kataluudesta ja julmuudesta, hän alkaa toteuttaa uutta mottoaan: Menestys on paras kosto. Sarjan on tuottanut Curtis ”50 Cent” Jacksonin perustama G-Unit Films and Television sekä Mark Cantonin Atmosphere Entertainment MM.

The Affair, kausi 5 – 26. elokuuta alkaen
Sarja viidennellä ja samalla viimeisellä kaudella käsitellään edellisen kauden kauhistuttavien tapahtumien ja sarjan hahmojen tekemien valintojen jälkiseuraamuksia. Helen ajautuu päihdyttävään suhteeseen karismaattisen elokuvatähden (Claes Bang) kanssa, joka tarjoutuu antamaan hänelle kaiken mitä hän on kaivannut. Noah joutuu nielemään ylpeytensä ja mustasukkaisuutensa huolehtiessaan perheestään Helenin poissa ollessa. Juuri, kun asiat alkavat sujua, saapuu menneisyydestä henkilö sysäten liikkeelle tapahtumaketjun, jonka edessä Noah ja Helen ovat voimattomia. True Bloodista tuttu Anna Paquin esittää Alisonin ja Colen aikuiseksi varttunutta tytärtä Joanie Lockhartia, joka saapuu ottamaan selvää mitä hänen vanhemmilleen tapahtui ja saattamaan tapahtumat päätökseen.

The Righteous Gemstones, kausi 1 – tulossa elokuussa
Tarina maailmankuulusta evankelistaperheestä, jolla on pitkät perinteet ahneudesta hyväntekeväisyyden ja Herran Jeesuksen Kristuksen nimissä. John Goodman esittää Eli Gemstonea, joka on perheen patriarkka. Danny McBride on perheen vanhin poika Jesse Gemstone ja perijä. Edi Patterson on perheen tytär Judy ja Adam Levine on perheen nuorin poika Kelvin. Sarjan ovat luoneet ja ohjanneet Danny McBride, Jody Hill ja David Gordon Green.

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat