Uusimmat

Huhu: Ensi kesän Spider-Man-elokuva on vielä Spider-Man: No Way Homea villimpi trippi

07.11.2022 15:29 Muropaketin toimitus

Vuoden 2018 Spider-Man: Into the Spider-Verse oli jo melkoisen villi myllytys, samoin vuoden 2021 Spider-Man: No Way Home, mutta jos huhut pitävät paikkansa, sekoitetaan pakkaa vielä reippaammin ensi vuonna.

Jo ennalta tiedetään, että Spider-Man: Into the Spider-Versen jatko-osassa Spider-Man: Across the Spider-Verse on eri Hämiksistä mukana ainakin Spider-Man 2099, Ultimate Spider-Man, Spider-Gwen ja Spider-Woman. Nyt The Cosmic Circus huhuilee, että elokuvassa esiintyvät myös Tom Hollandin ”MCU-Hämis” ja Marvel’s Spider-Man -pelien Peter Parker, jonka ääninäyttelijänä toimii Yuri Lowenthal.

Eikä siinä vielä kaikki: sama lähde on kertonut The Cosmic Circusille myös Andrew Garfieldin ja Tobey Maguiren esittämien Hämähäkkimiesten olevan mukana samassa seikkailussa.

Nähtäväksi sitten jää, onko väitteille mitään perää. Koska kyseessä on animaatioseikkailu, eivät etenkään pienemmät cameo-roolit vaatisi näyttelijöiltä kuin päivän tai parin piipahdusta äänitysstudioon, joten sikäli kaikki on periaatteessa mahdollista…

Spider-Man: Across the Spider-Verse saa ensi-iltansa kesäkuussa 2023. Sitä odotellessa Spider-Man: Into the Spider-Versen voi katsoa joko Disney+:sta tai Elisa Viihde Viaplaysta.