Uusimmat

Villi huhu The Mandalorian -sarjan uudesta kaudesta on ehkä sittenkin totta

Kuva: ©2023 Lucasfilm Ltd. & TM.

11.12.2023 09:32 Muropaketin toimitus

Tuoreen huhun mukaan Disney ja Lucasfilm aikovat siirtää The Mandalorianin tarinan valkokankaalle.

Jokunen kuukausi sitten elokuva-alan sivustoilla kerrottiin huhusta, jonka mukaan The Mandalorianin neljäs (ja kaiketi viimeinen) kausi julkaistaisiin elokuvan muodossa. Sittemmin aihe kuivui kokoon, eikä siitä kuultu sen koommin mitään. Moni oletti The Mandalorian -elokuvan olleen vain yksi uusi perätön Star Wars -huhu muiden jatkoksi.

Nyt huhu on ottanut kuitenkin taas uusia kierroksia, kun Hollywoodin tunnetuimpiin tietovuotajiin lukeutuva Jeff Sneider on todennut The Hot Micin uusimmassa jaksossa The Mandalorian -elokuvan ehkä sittenkin olevan todellinen asia. Sneider on kertonut suhtautuneensa itsekin skeptisesti väitteisiin elokuvasta, mutta nyt hänestäkin on alkanut vaikuttaa siltä, että leffaa saattaa kaikesta huolimatta toteutua.

Sneiderin mukaan The Mandalorian saattaa peräti olla seuraava Star Wars -elokuva, ja siitä saatetaan kertoa julkisesti vielä ennen vuoden loppua. Ja kyse olisi siis nimenomaan valkokankaalle tuotavasta elokuvasta, ei mistään Disney+:n spesiaalista.

Sanomattakin pitäisi olla selvää, että näihin kommentteihin kannattaa suhtautua suurella varauksella…

Vuonna 2019 alkaneen The Mandalorianin tähän mennessä julkaistut jaksot löytyvät Disney+:sta, samoin muut Star Wars -aiheiset sarjat.