Uusimmat

Huhu: Vin Dieselin Marvel Studios -haave saattaa toteutua – Esittää pian myös toista hahmoa Grootin lisäksi?

17.10.2019 14:32 Muropaketin toimitus

Ennen kuin Vin Diesel kiinnitettiin Guardians of the Galaxy -tarinoiden Grootiksi, kampanjoi hän ahkerasti päästäkseen esittämään Inhumans-elokuvan Black Boltia.

Loppujen lopuksi Marvel Studiosin Inhumans – Epäinhimilliset -elokuva hyllytettiin, ja Stan Leen ja Jack Kirbyn luomista hahmoista tehtiin surullisenkuuluisa ja lyhytikäinen tv-sarja.

Nyt The Geeks Worldwide -sivusto huhuilee, että Marvel Studios saattaa Disney Plussassa aikanaan julkaistavan Ms. Marvel -sarjan myötä keksiä Inhumansin pyörän uudelleen. Suoratoistopalvelussa saatetaan siis nähdä uusi tulkinta supervoimaisista olennoista, ja Vin Diesel saattaisi tässä yhteydessä päästä vihdoinkin Black Boltin rooliin.

”Olemme kuulleet paljon puhetta siitä, miten Marvel haluaisi minun esittävän hahmoa, jolla ei ole minun ääntäni. Tässä tilanteessa ääneni olisi Grootilla ja fyysinen läsnäoloni toisen hahmon käytössä”, Diesel vihjaili jo vuonna 2015.

Mahdollinen päällekkyys Guardians of the Galaxy -elokuvien kanssa ei siis varmasti katsojia hämmentäisi, sillä Vin Dieselin esittämä Groot hokee vain yhtä sanaa – ja Black Bolt on käytännössä mykkä, sillä hänen pieninkin kuiskauksensa voi pistää kaupunkeja matalaksi.

Mielenkiintoista kyllä, The Geeks Worldwide väittää myös, että Black Boltin veljen Maximuksen rooli olisi menossa Aaron Taylor-Johnsonille, joka esitti Elohopeaa Avengers: Age of Ultronissa vuonna 2015.

Kuten arvata saattaa, ei Marvel Studios ole kommentoinut näitäkään huhuja millään tavoin.